Thread: Forma-1
View Single Post
Old 05-08-2006, 22:40
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

nem szó szerint gondoltam de igen komolyan gondolom hogy legtöbb csapatnál van elsö számu pilota és másod számu pilota és szerintem nem, az elsö számu esélyesebb pilotán fognak tesztelgetni hogy mi jó és mi nem. Melesleg nem a szerencsétlen magyarra gondoltam de mondjuk igen szerintem van vagy 4 pilota aki éppen az aktuális legjobb kocsiba ül akkor az a világbajnok. Nézd vissza utolag, mindig az volt a világ bajnok akinek jobb volt a kocsija és nem azt mondtam hogy a pilotán nem mulik semmi mert ha én vezetnék egy f1kocsit ott csak az utsó helyet lehetne garantálni) csak azt hogy egyre kevesebb mulik a pilotán és hogy van jópár pilota aki világbajnok volt a sumi 7éve közt mert akkor nem volt olyan magasan jobb a ferrari ennek ellenére én szeretem sumit nagyon söt tisztelem mert szerintem az egyik leg kitartóbb pilota és mindig teszi a dolgát de korántsem merném állitani hogy ö a legjobb. Nem, a ferrari a legjobb, de tény hogy kell hozzá pilota és kel hozzá egy csapat és egy matek zseni aki mindig kiszámolja a gyözelmet Na jó mondjuk a renault se rossz mert vissza jön a f1be és 2-3 évre minig világ bajnok aztán kivonul és megint vissza jön és megint bajnok de A ferrari azé szerintem mindig jó és kiegyensulyozott és mindig másik kocsira mondják hogy ilyen jó olyan jó és még is a ferrari a legjobban gyorsulo kocsi minden évben és az f1be ez számit a legtöbbet, a gyorsulás és a fék ut. Tehát én ezt igy látom de ezé ne hülézetek le de ha vissza néztek csak az elmult 8évre jut vagy 4világbajno hill hakinen villneuv sumi és mind klaszis sumit nem kell mondani miért szerintem demon hillen se kell magyarázkodni villneuv a foldon az egyetlen aki mind 3 gyorsasági bajnokságon világbajnok lett az f1ben elsö évében 2 helyezet 2 évében 1 helyezet lett Hakinen meg hát ö is oda ért valahogy nem is egyszer ha jól emlékszem . tehát igen is gondolom hogy a kocsin több mulik mint a pilotán de egyszoval se mondom hogy a pilotán semmi csak azt hogy van néhány mai pilota aki közel egyforma teljestményt tud csak az alattuk lévö technika különbsége miatt nem egyformák a teljesitményük. még csapazon belülse . Nem egy csapat van aki ezt nyiltan fel is válalja.
Reply With Quote