Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szóval szerintem azon kívül, hogy ez +1 taktikai elem, amit leírtál, nem hátrány, csak előny, hiszen SZÍNESÍTI a játékot! Szóval szerintem nem jó ez az érv, amit felhoztál, lévén, hogy egy tamagocsizó toronyíjas elf is lehet fertőzött akár jelen pillanatban is, anélkül, hogy ilyen javaslat mgevalósulna. (Hozzáteszem, elég sok elfem fertőző.. totál jó kis plusz védelem, amúgy is nehéz beverni, és az ég világon senki nem gyanakodik rá, hogy valahonnan ez betegséget szedhetett össze... Örül, ha nem verik le, nemám hogy még ő támadgat...)
|
Próbáld a hulla szemszögéből nézni. Tegyük fel lopok a hullától embert és nem leszek pestises. Megszívtam mert elment egy csomó készülim egy kevés rúnám is. De ő is megszívta mert elrabolták egy rakat emberét. Ha pestises leszek akkor ügyebár korház kell ami tegyük fel nincs, hát építek egy párat, addig is mit csináljak, vagy leállok háborúzni azzal aki megtámadott vagy megpróbálok meglépni előle és elmegyek földért a legkisebb ellenállás (hulla) irányába. Ezután az ellennek hazaérnek a seregei és szomorúan konstatálja hogy elkapta a bacit, elkezd kórházat építeni. De addig is amíg elkészülnek, kéne csinálni valamit. Mit tehet? Nem hagy futni és utánam jön (kitalálod kire megy ki

) vagy úgy dönt hogy jobb a békesség és kifoszt néhány zsíros hulla kereskedőt amíg elkészülnek a korházak.
Szóval szerintem az tovább gyengítené a hullát ha az emberlopásokkal is tudna fertőzni.