Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
off: felajánlom a gépem, mind szervertámogató egység  6400+ dual proci, 4 gb ram dualchannel, 14k rpm szerver vinyó, 10 gb net, stb.  on:
Tekintve az aktív élőhalott országok számát, annyira nem lenne megterhelő, mint amilyen nehezen követhető. Szerintem ha nem ilyen szép kerek számokkal játszunk, nehéz számolgatni. Főleg egy kezdő játékos részére. (Tudom, a hulla nem kezdő faj... De nem húnyhatunk szemet afölött, hogy a kezdők baromi magas százalékba nregisztrálnak. Aztán eprsze heteken belül törölnek...)
|
Nem lenne nehezen követhető, sőt a kezdőket nem is érintené, mert 200hektáron nem fognak valami sokat gyújtogatni.
Viszont így belegondolva tényleg kivitelezhetetlennek tűnik.
Na most nézzük a tényeket:
10K pontig lehet gyújtogatni
Felfelé egyre ritkul a mezőny.
Továbbá az is igaz, hogy 2 azonos gyújtássorozat %-osan pont ugyanakkora kárt okoz 1000hekin, mint 10.000. Tehát egy folyamatosan növő gyújtásvédelemnek az ég világon semmi értelmét nem látom.
De továbbmenve: mivel ritkul a mezőny, így ugyanaz a gyújtássorozat 4000hekin valszeg %-osan még kisebb kárt is okoz, mint 2000hekin.
(Persze számértékben nem, de egy csatában a %-os értékek döntenek)
A hulla csak a gyújtásra és az emberlopásra különösen érzékeny. És azzal szerintem nincs is baj, ha a harc közben meggyújtogatják, valamit csak csinálni kell ellene. Gond egyedül a többiekkel van, akik anyagi kárt okoznak a hullának.
Az anyagi kárt pedig kétféleképpen lehet csökkenteni: kiadás csökkentés (sajnos nem jó), bevétel növelés (hát?)