View Single Post
Old 04-24-2006, 09:44
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Igen, ezt akarom elérni, hiszen ha benn vagy amikor az első tolis lelop, és visszaveszed a tekercseidet, akkor van ~1 napod, hogy bosszút állj rajta, és ne azon gondolkozz, hogy a 3. tolvaj által lelopott tekercsmennyiséget hogy tudod majd pótolni...
Tehát ha 1x letekiztek, akkor leglább biztosan aludhatsz 3-4 órát Ami néha jól jön

Mondok egy szitut:
Van egy szövi, amiben 2 félelf van. Az egyik félelf lelop tekire csúnyán... Erre Te (mint ork), gondolván anyjapicsája megtámadom, és szíjjeszedem. Visszaveszed a tekiket a piacról, és megtámadod. Majd ütés pillanata előtt a másik szövitag szépen leszed megint tekercsre. Aminek következtében nem tudsz bemenni hozzá...

Ez egy olyan szitu, ami minden nap előfordul, és ezek ellen tökéletes lenne az általam javasolt 5let.
Az a baj Kisbér, hogy nem csak a tekit kell visszavenned, hanem az egységeket is, az pedig nem olyan kevés összességében... és pld egy szöviháborúban (teljesen logilkusan) ha lelopnak mielőtt beér a sereg hozzád, akkor utána már hiába akarod te visszavenni a cuccaidat, lemaradsz a szövidtől és onnantól kezdve halott az orid... ha pedig nem voltak nálad milliárdok, akkor végképp buktad a dolgot, mert az első ilyen akciót még csak-csak kibírod, de mikor majd kapod a következőt és a következőt és a következőt, akkor már paffon leszel...
És születnek emberek.
Sponsored Links