Quote:
Originally Posted by Hani
Nos azért feltennék Hüpinek egy kérdést. Ha jól olvastam akkor Te is éltél ezzel a lehetőséggel, akkor nem lenne kicsit őnző dolog megfosztani a többi embert is ettől?
Ez a lehetőség minden szövisnek rendelkezésére áll. De mindezek ellenére sztem nem olyan gyakori eset, hogy meg kellene vétózni. Mert egyrészt egy jó szövi kell hozzá és lehetőleg az egyik tagnak 72 órán keresztül gépközelben kell lennie. Ami elég sokat kivesz az emberből, kevés alvás stb...
Nem tudom ki írta, hogy nem túl etikus ez a többi orival szemben, de ha valakinek sikerül(t) felmennie a topba termeli és összeírt jópár millia tekit majd minden szinten leújrázza magát és a pénzét ide-oda tologatja az nem etikántlan? Mire felér az A-ba hatványozódik a pénze. Ez persze egy többszemélyes orival aminek már van vagy 10-20 újrázási lehetősége még fokozni lehet. Én is ismerek ilyen embereket akik csak a lóvét viszik fel A-ba. De gondolom a többségnek ez nem idegen.
De visszatérve az eredeti témához. Megvalósul, hogy védelem alatt nem lehet támadó seregnek pacikat küldeni csak íjjakat. Visszatér minden a normál kerékvágásba. Adott 2 szövi akik egymásnak esnek, az egyik fél elvérzik de nagyon és netalán 2en újráznak is. Most akkor a másik 2vel mi lesz?Csak védekezni tudnak majd de támadni nem? Ha egyáltalán lesz módjuk segítséget kérni. 
Sztem át kellene gondolni azt, hogy mit nyerhetne a "Hód" ezzel a változtatással és mit veszíthetne.
De ha mégis Hüpinek adnak igazat akkor fedezni se lehessen védelem alatt és szinet lépni se lehessen ha van útban fedezés  Mert aki ügyes az mostmár 4 maxot tudna fedezni, vagy tévedek? 
|
Megértem,hogy pont te véded a jelenlegi helyzetet.
(A nicked sokat elárul)

Jelen topic nem a védelem alatti fedezésről szól....
Átgondoltam mit nyerhet a módosítással a Hód:Az esélytelenség megszűnését.
Azzal példálózni,hogy vannak még ezen kívül is kiskapuk elég gyenge.
Mondj olyat ami valóban szükségessé teszi,hogy így maradjon ahogy most van.