View Single Post
Old 03-29-2008, 00:14
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Ez csak játék a szavakkal, és bizonyos keretek kiforgatása....
Én azt mondom, hogy a ' Mozambik ' nevet rosszul gépeltem, és véletlenül ' Mozzarella ' lett az orinevem. Nyilvánvalóan helyesírási hiba... Hiszen senki nem bizonyítja be, hogy én akkor éppen Mozzarella-t is akartam írni. Kb olyan lyukacsos ez, mint a magyar törvények többsége. Szóval ha én azt állítom, hogy csak elírtam akkor, nem mondhatod, hogy nem írtam el, azt is íkartam. Mert erre semmi bizonyítékod nincs. Úgy, ahogy nekem sem arra, hogy valóban azt akartam-e, vagy sem. Innentől meg zsákutca.

Felőlem lehetne úgy is, hogy csak anarchban lehet névátírás, normálban nem.... Csakhogy ez meg már milyen kizárása azoknak, akik normálban játszanak, de élnének egy ilyen lehetőséggel? Ezért firtatom, hogy legalább 1 alkalom álljon még egyszer rendelkezésére a normálosoknak is. Az anarchosoknak meg sok. Nem hiszem, hogy egy 2/D-s fél millió hektáros ország nevének változása bármelyik normál csopit negatívan érintené... (Kivéve persze, ha az új név az, hogy "Béna normál csopik:P". Persze ezt meg lehet nem elfogadhatónak jelenteni, ha valakit sért. Úgyhogy ha valaki ilyet csinál, máris bukta a VIP-et, mert vissza lesz írva az orija neve.... Vagy més súlyosabb, ha tényleg durva orinevet ad meg. De most nem erről van szó...)

És miután a normál csoportból is jöttek jelzések, hogy jó lenne egy ilyen, legalább még 1x az életben, ezért én nem vonom meg tőlük ezt, ki fogok állni mellettük (is).