View Single Post
Old 03-18-2008, 16:18
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Dawe View Post
A bank kérdésnél az a sztori, hogy akárhogy is számolgatod a 80%-ot, amit véd a bank, 30 millából nem tudsz nullát csinálni. A szövibelépéssel meg azt nem tudom, hogy ha a gömözés utáni 10 másodpercben, amíg megloptam pont szövibe is lépett volna, akkor is hogy a "búbánatba" találhattak meg, hisz térkapu felderítést rá nem tudnak varázsolni csak magukra. (Persze az eseménylistát láthatják később a szövetségesek, de tolvajok és varázslók nélkül nem is tudhat róla, hogy járt nála valaki.) Vissza akartam keresni, hogy ki volt az illető, de a szövetség fórumából hiányzott az a bejegyzés... (hogy hogy, azt ne kérdezzétek), pedig tisztán emlékszem, hogy írtam a fórumra, hogy mi történt és este msn-en már úgy fogadott a haverom, hogy mit fogok vele kezdeni vagy mit lehet csinálni. Csak nem vagyok amnéziás és képzeltem be az egészet, de akkor felmerül egy pár kérdés:
- hová lett a srác?
- hogy hívják?
- hol a hozzászólásom?
- miért nem tudtam meglopni?
- ezt most álmodom?
Attól még, hoyg nem tud térkaput felderíteni meg lehet találni téged. De ez nem ide tartozik.

Azt nem értem, miért a szövetségi fórumba keresel ilyeneket és miért nem az eseményeknél.
Ez megint nem ide tartozik. De a szövifórum beírásai is törlődnek egy idő után.

A miért nem tudtad meglopni kérdésre pedig már megkaptad a választ 10K pontnál messzebb nem lehet lopni. (Vagy elvileg lehet, hogy nagyon sok bankja volt, és 0,01 aranyat loptál volna, ami már 0., vagy ilyesmi)

ja igen persze az is hülyeség, hogy nem látja. Ugyanúgy kiírja a hullának, hogy sikerült ellopni 0aranyat. És akkor a szövije megkezdhetik a keresésedet.