Quote:
Originally Posted by Pali papa
Swiss!
Tehát normálban max évente... Akkor is úgy, hogy legyen lehozva ki mire változtatott...
Ja és ha valaki normálban nevet akar változtatni előtte utána ne kérhessen mailcímátírást x hónapig, esetleg legyen ellenőrizve az hogy honnan léptek be az utóbbi időben - szóval mindenképpen legyen a normálban erre szigorított szűrő- nehogy az legyen, hogy mégiscsak azért kell átírni a nevet, mert valahogy más tulajdonba került az a fránya ori... 
|
Az írásod első részével egyetértek, amit beidéztem az szerintem most is szabályt sért, normálban nem lehet orikat adni-venni. A rendszer amennyire én emlékszem IP alapján szűr, manapság egy dinamikus IP-t generáló router kijátszhatja a rendszert. Ha nem így lenne, elnézést nem túl mélyek a számítástechnikai ismereteim. Lehetett olvasni itt a külsőn, hogy normálban is vannak multisok.
Az "évente max. egyszer lehet"-et támogatom én is. Azért vettettem fel a húsvétot, hogy nehogy arra essen mikor sorszámot is lehet venni, mert akkor szerintem is teljes lenne a káosz. Ez alapján egy évben kétszer kellene ráfordítanod egy kis időt, hogy leellenőrizd a feketelistádon szereplő orik paramétereiben történt-e változás. (Húsvétkor sorszám szerint, Karikor név szerint) Azt gondolom, hogy a feketelistások nem egy két hete reggelt orik, így a sima elírásnál a friss oriknál maradhat a törlés.