View Single Post
Old 02-19-2008, 15:44
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
(Továbbra sem támogatok semmi olyat, ami lekorlátozza, hogy mennyit vehessek ki egyszerre, vagy milyen gyakorisággal. Egy ilyen módosítás következtében a segély azonnal megszűnik segélynek lenni, mivel nem juthatsz hozzá a pénzedhez, ha szükséged van rá.... Pl kitámadsz, észreveszik, kv előtt 20 mp-vel kilopják alólad a tekercset, bukod a sok egységet a tekercen kívül, ha durván lelopnak mgé a támadást is bukod, zuhan a katmorálod, és mgé haza is kísérnek.... Erre vennél tekit, meg vennél egységet, hogy megtöltsd magad, mire közli a segélyed, hogy á-á-ááá, most csak 10 milliót vehetsz ki. Kérlek gyere vissza holnap, akkro kivehetsz még 10-et... Közben szüksgées lenne 1 percen belül 300 millióra... Szerintem a saját letépett arcoddal vernéd szét a monitort kb. Szerintem ez nem lenne segély.)
Akkor sem tudtad kivenni hipp-hopp, amikor tekercsben volt a piacon. DE, ezért mondtam, hogy 2része legyen a segélynek, ami most is az, bármikor bármennyi kivehető, és az ahová berakjuk a pénzt, de le van korlátozva a hozzáférése vagy a kivehető mennyisége(hektárra számolva, mert ugye 10milla 200hekin jó(persze ha nem katonát kell venni), de 1500hektáron jó lenne az 500milla).
Reply With Quote