View Single Post
Old 02-19-2008, 09:36
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Visszatértem, loptam magamnak netet...

Kutyu:
Teljesen megértem, amit mondasz a lehozott arannyal kapcsolatban, de ez fordítva is igaz.
Lefordulsz, minden vagyonod nullázódik, és kapsz egy üres kis orit. Igaz, két szemmel. De egyáltalán nem biztos, hogy csóró kezdők közé pottyansz. Rengeteg ország van az 5. szinteken 199-299 hektár között, akik csak az újakra várnak, full kiépülve, teljes harci készültséggel.
Lepotyog a védelmed, és még abban a körben már lopják is a raktáraidat. (Nem minden 5. szinten lehet 'bagóért' nyersit kapni. És azért a kezdő 14 raktárból sokat lehet kiszedni.)
Az egyik 5. szintü csopiban (nem anarch) én is csinálok ilyen 'huncutságot', ott ácsorog 200 hekin a fullra gyúrt tolim.

Az időhiány miatt meg természetesen én is csak hasra ütöttem. Le lehetne forgatni a segélyt megkötések mellett. Pl oda be lehetne tenni egy osztószámot, hogyha A-bló fordulsz (tehát kék leszel), akkor a segélykeretednek ne a 100%-át, hanem mondjuk az 5%-át tudod csak vinni. Az máris csak 210 milla, és nem 43 yard. Az azért meg nem olyan durva pénz, de azért mégiscsak valami.

Big:
Ezzel enm értek egyet, ez nagyon durva korlátra sikerült. 4,2 millát tudjak felvenni? Aztán ugyanennyit 2 nap múlva? Akkor mi értelme a segélykeretnek? 2 nap alatt ennyit simán összetermelsz...
Az úgy reálisabb lenne, ha a korlátozás nélkül vehetnél ki belőle, viszont azt csak naponta 1x. Tehát ha akarod, felveheted az egészet, de ha keveset vettél ki, akkor csak 24 óra múlva (nem 24 kör!) nyúlhatnál hozzá utoljára. (Bár szerintem ez kissé megbonyolítja a dolgokat, és szerintem egy plusz yilvántartási rendszer, ami országonként különböző ráadásul, erőforrásigényes is.)
Reply With Quote