View Single Post
Old 02-18-2008, 17:21
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Es szivesen kidobalod a klanbol az elfek nagy reszet meg a torpet, egy esetleges utes miatt? Valamint ez nem oldja meg az 50es hatar problemajat sem. Kidobod a termelo torpedet, nem eleg, hogy folyamatosan fogy 1%ot a foldje, de egy ido utan mar jatszain sem lehet vele....

Nem tetszik a javaslat.

ps: valamint van egy nagyon nagy hatulutolje: nagyban erositii a Synkel fele taktikat, hogy: "kirakom a fel klant, ha rankallt valaki".

Ez epp a klancsatak megtorteneset hatraltatna nagy mertekben. Rankkaltak? Bevernek? Se penz, se egyseg a klanban? Sebaj, kirakok 4-5 embert, majd visszamasznak 1%ert....

Fegya, gondold at... Az ovi meg ilyen konnyites nelkul is belebukott ilyenbe....

Amit rosszul látsz:

Igen, az Ovi egyszer már belebukott ebbe kedvezményes belépés nélkül is. Ugyanakkor nekik is kedvezményes lett volna a kitett orik viszalépése, azaz jóval kisebbet buktak volna ha már akkor is van ilyen.

Termelő törpére született egész elfogadható megoldás. Lentebbi csoportokban szart nem ér, de A-ban főleg topos klánoknak nem észveszejtően drága. Úgyhogy a törpét nem kirakod, hanem bánya helyett barakkot húz, és megy klánháborúzni. Elf szintén.

Igaz, én igazi nagy hatalams klánban sose játszottam még, de mi nem annak alapján válogattuk ki hogy ki lép ki a klánból 1-1 ütéshez, hogy ki üt nagyobbat nálunk, hanem, hogy tudunk a leggazdaságosabbn közelebb kerülni. Megesett, hogy orkot léptettünk ki...

Igazából ti egy olyan megoldást szeretnétek, ami csak rátok vonatkozna, és megakadályozná, hogy ha már egyeszer pénzt és időt nem kímélve ráálltok egy kisebb klánra, annak ne legyen esélye se a menekülésre. Hidd el Remy, mindig lesz. és ha olyan a helyzet amilyennek írod, hogy se pénz, se egység a klánban, akkor ehhez tedd hozzá azt is, hogy választás sincs, menekülni kell, vagy földet ajándékozni. Ha pedig ajándék, legyen a császáré...