Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
35-45%-nal az oriasnal fajdalmas a tekilopas? hat en max rohogni szoktam az olyan orikon, amik ebbol huznak le (majdnem mindig oriassal vagyok). azert en azt is ajanlanam a felelfednek, h gondolja meg a majdnem kocsmatlan orias lopkodasat, mert ha nincs kocsma, akkor valszeg barakk van helyette...
a masik meg, nem kell vedelem UTAN szovit keresgelned, ki mondta, h vedelem alatt nem kereshetsz? 24 ora es mar irhatsz a diplomaciaba, nem kell 72-t varni.
harmadik meg, a felelf KOZTUDOTTAN tolvajmentes oriast lopkodja? 
vinnyo... a jo felelf koztudottan a tolis ellenfelet lopkodja 1 jo orias varis segitsegevel, mert onnan fog dolni a teki. legfincsibb celpont az mf elf, persze ahogy sejtem a konyvtaras felelfed mar az elso probara be fog bukni. illetve teged fognak lopkodni. persze a felsobb csoportokban a torpe is kivalo celpont.
szoval nem a felelffel van baj, minden fajjal lehet jol, eredmenyesen jatszani.
(azt mar csak halkan jegyzem meg, nem tudom miert hiszed, h a gnom tulelovel majd jobb leszel. persze a felelf kifejezetten szovibe valo, a gnommal meg lehet mf-kedni is.)
|
Csak arra céloztam,hogy egy kezdő(mint én),amíg nem ismeri a játékot,nem hiszem,hogy szövetséget keres már a védelem alatt,vagy után.Én például annyira el voltam foglalva az információáradattal,hogy még azt sem tudtam hol kell. Valaki a lopást ajánlotta,én meg ezt választottam,merthogy ez a legjobb tolvaj.Tipikus kezdőbetegségbe estem.Mindenből egy kicsit.Élezésre nem gondolhattam,merthogy semmilyen segítségét felajánló ország nem volt a közelemben,dehát minek is,ha nem kértem. A gondok akkor kezdődtek,mikor kristálygömb nélkül loptam bele a nagyvilágba.Az orrkoppok után,már többet gondolkoztam egy akció előtt.Most lassan ott tartok,hogy egy csomó összefüggést megértettem,és látom mi az,amit nagyon rosszul csináltam.Az ötleteim,meg cáfolásra várnak,hogy egy hét múlva megint másképp lássak.Ezért mondtam,hogy most ez a fejlettségi fokom