Thread: elismertség
View Single Post
Old 01-24-2008, 19:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

Fogjatok fel ezt egy tesztnek, ami nem jott be :P
(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Nekem is lett hirtelen 5 kockám, pedig alapvetően télleg nem érdekelt. Én miattad kezdtem ész nélkül zöldet osztogatni, mert meguntam, hogy rendszeresen belekötsz az enyéimbe. kézen-közön asszem télleg sikerült teljesen elértékteleníteni. Légy büszke magadra, baromira meggyorsítottad a folyamatot.

A pirosat nyilván visszakapod, bár nekem ehhez kell egy hsz is amire adjam, és nem csak úgy lesz a hozzáfűzés