View Single Post
Old 01-14-2008, 10:09
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

este 22-ig voltam fenn csak későn értem haza pihennem kellett ki a hétvégét, elnézést hogy nem voltam benn pár napig, de egyfolytában vagy gyógyfürödtem, vagy kirándultam, vagy ittam

én azért kértem, hogy másik topicot nyissunk, hogy ne a jksz topicba legyen szó olyan ütésekről, ami szabályosnak van titulálva, mert ez nem szerencsés, és ezt ott le is írtam. Sokan ezt megértették, de ahogy olvasgattam sokan itt is folytatják azt, hogy ez szabálytalan, pedig én csak krónikázást szerettem volna

eléggé elkeserít, hogy Lotr esetét hozta fel Ati ezekkel az ütésekel szemben, nem tartom valószínűnek, hogy Lotr talált 2-3 héten keresztül olyan országokat, nem tudom hányat, amit csak ő és a szövije üthetett be, amúgy szabin voltak, vagy töröltek, és így tudott fel jutni pár körös országgal a top 1 be.

továbbá...
nagyon sajnálom, hogy a jksz topic be lett zárva. aki nem látta volna:

az én beírásom 4-5 ütés volt bemásolva, a hódító játékból innen :

pontok /A legsikeresebb hódítósok/Statisztika, csak úgy érdekességképp

a legnagyobb egyéni foglalások...

úgy gondoltam, ez nem szabálytalan, mivel itt a fórumon csak olyanok fórumozhatnak, akiknek van országa a hódítóban, azaz ez egy nyilvános lista mindenki felé, bárki számára elérhető.

persze az, hogy én nem vagyok teljesen tisztában a fórum szabályaival az én hibám, és nem mentesít a felelőség alól, de sok helyen láttam már onnan bemásolva ütéseket, eszembe sem jutott hogy ez probléma lehet.

az meg pláne, hogy emiatt egy topicot be kellene zárni.

akkor feltettem a kérdést:
hogy vajon azokból, az ott érdekességként megjelenített ütésekből milyen információkat lehet kiszűrni, sajnos így már válasz nem érkezhet rá, úgyhogy megválaszolom én

szerintem az égvilágon semmit, mert ha bármilyen információt ki lehetne venni az adott országokkal kapcsolatban, azokat Ati nem írná oda ki.

ezekután mégis hiányát érzem egy konkrét helyreigaztásnak, hogy milyen ütéseket, hány naposokat és hogy szabad ide bemásolni.
bele értve az 1/a eseményeket, "Statisztika, csak úgy érdekességképp "-et, egyes csoportokban megtörtént ütéseket.
( hiszen nincs meg tiltva gondolom, lehet csinálni X- csoport eseményei, L csoport vagy bármilyet, nem csak A-s eseményeknek lehetnek kiváltságai)

Last edited by Hóhér; 01-14-2008 at 10:11..
Reply With Quote