View Single Post
Old 12-30-2007, 19:46
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Nincsenek olyan ambícióim, hogy én akarok lenni a csoporton belül az abszolut verhetetlen übertáp wunderschön magányos hős gnóm, csak kíváncsi voltam azoknak a véleményére, akik speciel játszottak már gnómmal, ugyanis én eddig 5-ben kizárólag felessel nyomultam.Azt viszont elég sokszor.

Volt egy tervem, csak úgy gondoltam, előtte azért meghallgatok mást is.Eddig voltak jó tanácsok és voltak olyasfélék is, amelyek azt sugallták, hogy a legjobb tanács az, ha nem fogadok el semmilyen tanácsot sem.

Felvázolnék véleményezésre egy elképzelést, remélem nem hurrogtok le érte (mint a felesnél):

Gnóm tudós, 200 heki, ép list alfa verzió, vip+helytartóval:
35 ház
34 barakk
7 kovács
27 tanya
8 könyv
1 raktár
3 fémbánya
30 torony
20 kocsma
30 templom
5 bank.
1840 ijj, 4500 varis, 1200 tolis.
8 könyv a teki pótlásra, 200 kati képzés napi 6-10 milláért, kajatúltemelés, ijjas-tornyos védelem, és lopom a gyengébbet meg a hullákat.

Vélemény?(Lehet hogy nem kellene tekikopásra könyv, hanem inkább plussz barakk?)

Van egy béta verzióm is, de azt inkább később, mert sok lenne.
Ha lopod a gyengébbeket, meg a hullákat, akkor nem kell se kovács, se fémbánya. Már előttem is leírták, hogy defenzív játékra nem a legjobb a gnóm faj, de ha ez szíved vágya, nyílván meg lehet építeni valahogy életképesre. Én azt javaslom Neked, hogy az építésnél, számolásnál figyelj a piaci viszonyokra, hogy miből tudsz pénzt csinálni.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote