View Single Post
Old 12-30-2007, 17:12
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Nincsenek olyan ambícióim, hogy én akarok lenni a csoporton belül az abszolut verhetetlen übertáp wunderschön magányos hős gnóm, csak kíváncsi voltam azoknak a véleményére, akik speciel játszottak már gnómmal, ugyanis én eddig 5-ben kizárólag felessel nyomultam.Azt viszont elég sokszor.

Volt egy tervem, csak úgy gondoltam, előtte azért meghallgatok mást is.Eddig voltak jó tanácsok és voltak olyasfélék is, amelyek azt sugallták, hogy a legjobb tanács az, ha nem fogadok el semmilyen tanácsot sem.

Felvázolnék véleményezésre egy elképzelést, remélem nem hurrogtok le érte (mint a felesnél):

Gnóm tudós, 200 heki, ép list alfa verzió, vip+helytartóval:
35 ház
34 barakk
7 kovács
27 tanya
8 könyv
1 raktár
3 fémbánya
30 torony
20 kocsma
30 templom
5 bank.
1840 ijj, 4500 varis, 1200 tolis.
8 könyv a teki pótlásra, 200 kati képzés napi 6-10 milláért, kajatúltemelés, ijjas-tornyos védelem, és lopom a gyengébbet meg a hullákat.

Vélemény?(Lehet hogy nem kellene tekikopásra könyv, hanem inkább plussz barakk?)

Van egy béta verzióm is, de azt inkább később, mert sok lenne.
Nem szeretnélek megsérteni, de szerintem ez az ori semmire nem jó. Én mindig úgy éptem az orijaimat, hogy a 3 terület közül az egyikben jó legyen, a többi meg ahogy sikerül -ez az ori semmiben nem erős, tipikusan a 2 szék között a padlóra eset.
200 hekin minek ennyi kovács, és mellé 1,5% fémbánya? Azt a kevés piacot VIP nélkül is meg tudod oldani. Ha már mindenképpen egy mindenes orit szeretnél csinálni, akkor hiretelen kb egy ilyen gnómot éptenék MF-nek:
40 kocsma -2400 toli
40 templom -6000 vari
20 torony
40barakk -2400 íj
34 ház 2550 nép
35 tanya
1 raki

ez 220 hekire jött ki, úgyhogy 9,1% -kal kevesebb mindenből 200 hekin (ház kivételével) -nincs kedvem kiszámolni