Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem is gond lenne ha valaki 500 körönként 5 milla varit újrázgatna A-ban. Azért A-ban, mert a lentebbi csoportokban elképzelni se tudom, hogy valaha is összejöjjön annyi katona, meg azt sem, hogy megérje ezeket ilyen mennyiségben felvásárolni. A magam részéről azt is kétlem, hogy B-ben könnyen megoldható lenne egy ilyen buli, és mostantól a gazdagabbak teki helyett több millió egységekkel lépnének, merthogy nincs annyi egység. De a probléma elvi szinten fennáll, úgyhogy akár lépni is lehet ellene.
A magam részéről nekem eddig Remy javaslata volt a legértelmesebb, valamint a visszaállás a régi rendszerre, de arról Ati kijelentette, hogy olyan nem lesz.
|
pár hónapja a szövink ütögetett párat a B topjában(már nem emlékszem pontosan kb az 50. hely körül 2200 heki magasságában),és érdekes módon kb 100k paci felvásárlása után a piaci árak 4x-re emelkedtek!!szóval ennyit a sokmilla vari-toliról

100k egység felvásárlása felborította a piacot kb 1 hétre milliókról szó se volt!!szóval Synk észrevétele a meglehetősen nehéz kivitelezésről maximálisan helyes

elvileg lehetséges,de elvileg 16 milliárd rúnát is vihetne egy szövi szóval nem értem mi itt a nagy gond!