Ha már katonaképlet... Beidézem egy régi hozzászólásomat, mert pont ezen a szinten mozog az ott javasolt katona-igény!
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
A 29-es hozzászólásomat vitaalapnak szántam, de senki nem harapott rá.  Azóta kitaláltam valami mást az 5-ösre, ami, számomra legalábbis, elfogadhatónak tűnik.
Pontokba szedtem:
- Csak törpék használhatják, és ők is csak naponta egyszer (frissítési ideje, az egyszerűség kedvéért, egybeesik a piaci belépések nullázódásával);
- Egyszerre legfeljebb a következő három szám közül a legkisebb mennyiségű lelőhely kereshető: a működő bányák száma/2, az ország területének 1%-a, száz;
- Egy lelőhely kereséséhez szükséges katonák száma egyenlő a kész, az épülő bányák és a lelőhelyek összegével, de legalább 100;
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem javaslom azt, hogy a játékos beállíthassa, milyen lelőhelyet keressen magának. Célzott felderítésnél sem mondható meg, hogy mi kéne... Ez egy hátrány, amivel minden ország rendelkezik!
|
Kiemeltem a lényeget, ami miatt beidéztem. Na meg, egye fene, legyen 500 a maximum!