Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sajnos ebben egyet kell hogy értsek így végiggondolva. Ettől még nem kell minden törpét rákényszeriteni a fedezésre sztem lentebb, azzal hogy irreálisan magas árat kelljen ezért fizetni. Ha jól gondolom, te is hajlanál egy olyan kompromisszumra amivel nem lesz kedvezőbb ez az ötlet mintha fedezné a bányát,de nem is irreálisan magas azért. az 500katona/bánya lent irreálisan magas ár érte. majdnem 1k hekin, a napi képzésből 2db bányát tudnék feltárni, amire bárki bármit mond sztem irreálisan magas ár. Végig gondolva a dolgokat a költsége lehetne:
a felfedezési költség másfélszerese, de maximum 500
Így a lenti csoportokban sztem, csak szükség esetén használná az ember. Ha tényleg megér ennyit, hogy nem halad tovább, vagy akkor, ha már nem tud fedezni.
|
Szerintem a fedezési költség simán lehetne Xepi eredeti ötlete szerint a fedezési költség negyede. Alacsony hekin úgyis gazdaságosabb lesz fedezni mint ilyen módon feltárni bányát.
A korábbi számítás szerint én is elfogadhatónak tartok felső határt, de az legyen lényegesen több 500-nál, mert 500 kattancs bányánként nevetségesen alacsony ár bizonyos heki felett.