[quote=Atesz]Jól hangzik.
De nekem nem szimpatikus a beválthatósága így elsőre. A beváltási arány szerintem túlzott. 2kő=1 fegyver vagyis 1 bányával alapból 2 kör alatt 7 fegyvert kapnék. Ennyit egy kovács sem termel 2 kör alatt. Meg a katonánál fegyelembe kell venni hogy alap esetben 20kör mire kiképzed, itt meg azonnali az eredmény.
Szia Atesz !
Nem a számokba kell belekötni, az változhat, lehet 3-4 kő is egy fegyver, vagy 10-14 kő egy katona. Abban az esetben a szintenkénti ár, játékidő függvényében nem fogja megérni arra váltani. De ha neked mégis az kell, megteheted. A lényeg a hasznosíthatóság. Itt a piac, képzés nélküli hasznosíthatóság elvét akartam szemléltetni.
A koviműhellyel szemben ne feledd ! ezt csak fedezéssl vagy foglalással szerezheted, nem építheted !!!
A számok tekintetében pl 20-200 drágabányával azért csúnyán üthető vagy, ha csak arra alapozol, ez gyengíti az országot, így nem éri meg túl sokat tartani se. Ezeket is gondold át, mielőtt a hirtelen katonához jutás ellen lennél. Illetve azt, hogy az 5. szinten , meg a 4-en milyen árak vannak a lassú képzés miatt. Ez a piacot is pozitívan befolyásolná, mégse tenné tönkre, hisz elég kevés drágakőbánya van. Minél feljebb jutsz, annál kevesebbet találsz, látsz a csopikban. Nem muszály összekötni a termelését sem a bánya tekivel, sem a fajjal, így mindenkinek fontos lenne.
SzaTo
|