View Single Post
Old 10-17-2007, 08:08
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A mai anarchos történések kapcsán (egy ország meg mert támadni egy másikat, azóta megy a fórumon a szitkozódás) megint írhatnék ide, de ahogy a fórumon is megmondták már, nekem nehéz a felfogásom, és én nem érthetem, hogy az egy nagyon rossz dolog, ha valaki támadni merészel az anarchban...
Már vártam, mikor fog ez megjelenni itt külsőn, hogy újból legyen csámcsogás.

Csak, hogy mindenki jól lássa a dolgot. ÉN voltam az aki "sírt" a fórumon. Azért mert leverték az 5k hekis termelőm 10%-át.
Abban igaza van Atinak, hogy ez a játék lényege, ebben egyet is értünk. Most nem fogom itt is megpróbálni megértetni az anarchista csoportok játékszabályait, még akkor sem, ha nem minden szabály írott. Mert ugyebár anarchban is vannak írott szabályok, csakhát kevesebb mint normálban.

A lényeg, előszeretettel vagyok a célkeresztben az elmúlt napok miatt, mert egyszer sírni mertem, hogy le lettem verve. A gyerek megkérdezte, mik a szabályok, mi elmondtuk neki. Ő közölte, hogy nem érdekli.

De had térjek rá másra. Ati, azt miért nem írod ide ki, vag ymiért nem csinálsz egy olyna topicot, amiben az áthelyezett über normálosok sírásai vannak???
Példának okáért Ditn országa, a tulaj közölte, hogy bénák vagyunk, majd mikor elkezdték ütni leszabizott, vagy ott van Akira országa, a tuléaj kerek perec kijelentette, hogy Ő nem fog orkkal fedezni, Ő ütni fog, de ha egyszer is meg merik támadni töröl. Kérdezem én az ilyen normális??
Persze, majd hagyguk, hogy szegény normálos aki csalt, azt tehessen amit csak akar, sőt szurkolunk neki, hogy üssön csak bátran. Nekem volt pofám megtámadni, erre az volt a reakciója, hogy kiment nyávogni a fórumra, és el lettünk hordva mindennek.
Pedig semmi mást nem tettem csak támadtam.

Erről is írni kéne, mag arról is, hogyna kerülnek át szegény játékosok, és hogyan fejtik ki, hogy Ők márpedig ártatlanok.

És én igenis fel merem válalni, hogy volt pofám a sok anarchos orim ellenére is siránkozni, hogy 5k hektáron be lett ütve egy termelő ország egy full hadis által. ÉN EGYSZER, EGYETLEN EGYSZER síránkoztam ezen, nem nap mint nap.
Hami Khaoszkája (#305450)
Reply With Quote