View Single Post
Old 10-12-2007, 23:47
Todi Todi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nos uraim át olvasva jó pár oldalt pro és kontra valahol mindenkinek igaza van. Atinak is igaza van, hogy a szabályokat be kell tartatni mert különben fejetlenség lenne, de valahol Fáynak is igaza van, hogy ha a büntetés súlyoságát firtatja. Voltak itt olyanok akik azt mondták, hogy a döntést nem lehet kritizálni, illetve, hogy egy már lezárt témát ha valaki meg emlit 168 órát kap. Kedves Ati és játékosok bár igaz, hogy ez csak egy játék, de vannak szabályok, de az is egy szabály, hogy minden ember alkotmányos joga bármiről véleményt alkotni, míg ezt kulturált keretek közt teszi, és ettől a jogától még egy játékban sem fosztható meg. Ugyanis egy játék szabálya nem írhatja felül egy ország alap alkotmányát. Lehet, hogy amit ide leírtam az nevetséges mivel ez csak egy játék, de ez akkor is így van. A másik pedig, ha már a szabályok be tartásánál és betartatásánál tartunk arról csak annyit, hogy anno volt egy orim amit kemény 2 hétig alatomossan gyújtogattak és gőzünk nem volt a szöviben, hogy ki lehet, mert már jó ideje nem volt semmijen akciónk, 2 hétbe és kb 2 milliárdba került a szövinek, hogy engem egy ideig életben tartson és rájöjjünk, hogy ki a csuda gyújtogat és renget engem. Kiderült, hogy 1 olyan szövi akiknek egy másik orijaival már anno volt dolgunk de ők erről sunyin lapítottak és csak akkor vallott az egyik aikor már totál tacsra tették az orimat ártózással úgy, hogy én azoknak az oriknak nem is ártottam, sőt még azt is írták a levelezésben, hogy addig ütik az orimat míg nem törlöm, nos én írtam is a supnak egy szép nyugodt hangvételű levelet, hogy ez és ez történt kértem őket, hogy tartassák be a szabályokat, mire ő szentségei magasról tettek akkor, hogy létezik 1 olyan szabály, hogy tilos a másik oriját törlésig ütni, az illető vétkesek ugyan úgy játszottak tovább én pedig kénytelen voltam törölni az orimat. Nos kedves Ati ha már a szabályokat tartatod be mikor Révészt is bünteted akkor az ilyen esetekben mint az enyém volt is jó lenne ha a support ragaszkodna a szabályokhoz!!!!.
Reply With Quote