View Single Post
Old 10-01-2007, 11:59
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Ez tök rendben van, de az első gyaús mozdulatára azt kell csinálni, hogy bebontod a szövistátuszát (illetve ha nem te vagy, akkor a vezér teszi meg), és kiszabizol. 72 kör nem egy nagy dolog ahhoz képset, milyen kárt tud okozni egy csaló szövitag. Hiszen minden országba belelát, mindent tud minden tagról, és a már leírt elhívást is meg tudja tenni.

Szóval még mindig nem értem, hogy volt erre képes. Meg a másik: ha ő elhívta az én összes egységemet, én is elhívhatom az övét. Kollektív seregcserét lehet csinálni... És máris nem fér be a 600 lovas élőhalott... Ugyebár. Szóval szabi nélkül is megvan az ellenszere a dolgoknak. De én ebben a szituációban továbbra is azt tartottam volna jó ötletnek, ha az első értelmetlen seregelhívás után azonnal szövibontás és szabi.

/Egy szóval nem állítottam, hogy nem gyanús. Ilyen szituáció kellős közepén fokozottan gyanús. De az, hgoy bement, az még nem egyértelmű bizonyíték./

A szabadság feltételei: az elmúlt 12 órában nem végezhettél tolvajakciót, illetve ártó varázslatot, nem indíthattál katonai támadást, valamint nem lehet kiküldött sereged (támadásra, segítségre, vagy támadásban segítésre küldve).

Szóval,ha állandóan hívogatva van a sereged akkor nem mész szabira!
A megoldás a szövi bontás!
Bár,ha egyszer kipucolják az orid amíg te dolgozol vagy alszol akkor kár a gőzér!
Game Over