Thread: 6 vagy 12?
View Single Post
Old 09-20-2007, 06:35
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Miután a pofámba röhögtél egy tok normális hozzászólásom után, mit vártál? :O Hogy egy csokor virágot küldök? :O

Ez tipikusan Magyarország. A hülyeség, baromság megengedett, ha ezellen felszólalsz, akkor te vagy a gonosz.
Full normális topicok hülyére offolása és teljes tönkretétele semmilyen retorziót nem von maga után, de ha ez ellen fel emeli valaki a hangját, akkor a fél fórum azonnal rászakad, hgoy fogja vissza magát.
...
...
Még nem olvastam el a többi hszt, de én most azt gondolom, hogy ki kellene picit kapcsolódnod. Kapcsold le a gépet, és menj ki a szabadba. Itt nincs semmiféle öszeesküvés elmélet. (ne rágalmazz senkit) Engem csak az zavar, hogy az utóbbi időben csinálod a fesztivált. Feleslegesen bunkózol, amit nekem zavaró olvasni. Túlreagálsz dolgokat.
Illetve az ilyen dolgok, hogy 1. kijelented nem írsz ebbe a topikba többet, mert hogy ovisok vitatkozzatok, erre látom, megy a bizonygatás, kijelented, nem kéne szemét topikokkal teletölteni a fórumot, erre mit látok, ultraliberális csodatopik...
Én ha már prédikálok, próbálok következetes lenni.
És én nem utállak, mert nem is ismerlek.

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
És ezt ne vedd magadra Remy, meg senki, akinek nem inge! Csak talán azon kéne elgondolkodni, hogy az egymásnak esések miért történnek meg. És nem azon, hogy ha már megtörténtek, milyen hangnemben.
Mert ha nem lennének egymásnak esések, akkor nem lenne hangnem sem.
Szerintem amíg kultúrált hangnemben válaszolsz, addig max vita lehet belőle. Mihelyst elkezdesz hömbölögni, egymásnak esés lesz belőle.
Szerintem.

Last edited by Kubbi; 09-20-2007 at 06:43..
Reply With Quote