Quote:
Originally Posted by Reaktor
Mo. ezt teljesen máshogy gondolta kezdetben.
Ha jól emlékszem dinamikus lista alapján ki be pakolhatok a kis táblázatban országokat, és folyamatosan vűltozik a részklán értéke.
De ennek elképesztő veszélyei vannak.
Csak egy a sok közül.
Megkeresek egy fordulni képtelen gamert, felfedeztetem, majd ha forduláskész akkor részklánnal ráállok vele valakire, majd fordítom.
Nem szeretnék olyan rendszert, hogy a támadott bambán nézi, hogy az Istenbe tudtak ezek kijönni ránk, amikor sehogy se tudom "kilegózni" őket.
A mostani rendszerben legalább 1 körig ott kell állni, bevállalva az ellen reakcióit.
(Valahogy csak jó lenne ezt a részklánt a pontok közé becsempészni.)
|
Szerintem is a mostani klánrendszeres támadást kellene alkalmazni,tehát 1körig vállaljaa támadó,h az ellen is feleszméljen,ugyanis több mint a klán feléröl van szó,nem egy oriról van szó,mint egyéniben,mert ott ha bevernek éjjel pl akkor másik éjjel visszaütöm és kész.
Pontlistás ötlet:
Mint van a klánpontlista/egyéni,egy másik topicba fel lett vetve h a SZK-orik is megtekinthetöek legyenek,azoknak eg ykülön fül a pontlistán,sztem így kellene az alklánnk is,h lenne eg ykülön kis fül ahol a én klánom által támadott klánrész/engem támadó klánrész jelenne meg.Ha mind ez bevezetésre kerülne még annyit kellene finomitani rajta,h választható legyen ,h amikor a pontok menüre kattintok melyik ugorjon fel elsönek.
Klán vezért sztem nem kellene beválasztani,hanem a klánrészből választani egy újat arra az időre,h nem választanak akkor a legnagyobb értékű automatikusan megkapja,de választani akármikor lehetne mást,mint most a választott típusnál.Mert mi van ha aklánra is ráállnak,akkor a klánvezér 2helyen álljon helyt?így tudnak figyelni külön-külön is 100%osan