Thread: 15. Alvilág
View Single Post
Old 09-05-2007, 11:58
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Szövisegítséget csak a jó szövik használnak. Én egy szóval nem mondtam, hogy mf toliként köss bele egy szövibe. Akkor lehetsz tudós-vándor-tolvaj-túlélő is, akkor is le fognak darálni, mint a pinty.

Elf-el 5 körre kitámadni? MIért ne? Ha pattintottam? Simán... Faji vari megvéd a kukkolástól. Mivel toli is vagy, nem igazán fognak éplistázni... És ha valaki néz egy teljest, akkor is zölden lesz a neved... Tehát full íjra fog gyanakodni.

És az alvilághoz hozzá tartozik a hadi-toli is. De ismételten mondom, egy kezdő ne kezdjen éheztetős hadi-toli vándor elfekkel.

De jó ha tudja, hgoy van ilyen is, és működik. Tehát a későbbiekben az információ még hasznos lehet. Ezért bátorkodtam felhozni a vándort a személyiségek közé. Ugyanabból az apropóból, mint ahogy előttem felhozták a tanyafree félelfet. Egy kezdő még aznap elbukja a saját országát, hogy csinál egy éheztetős félelfet. főleg ha telepakolja lakitekivel. Ha nem tud vagy nem akar naponta többször belépni, vagy csak spontán (gyakorlat hiányában) elfelejti megtöletni a rakikat, azonnal szétesik az országa.

Mert ennyi erővel 0 tanya 0 raktár is megoldható, ha valaki 2 óránként belép. 200 hekin még a 6 óra alvás is belefér, ha 0 tanya 1 raktát csinál, és túltölti. Nem fog elmenni annyi ember, amit a reggeli ébredés után ne tudna pótolni hamar.

De ezek úgy vélem továbbra sem kezdő startégiák. Igenis legyen neki kajatúltermelése, és spórioljon inkább a raktárakon meg a könyvtárakon hektárt. (Szerintem.)
Reply With Quote