View Single Post
Old 09-04-2007, 17:21
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg
Én elgondolkodtam most egy kicsit egyik dolog se biztos
Az se,hogy csökken az se,hogy nő

De abban biztos vagyok nagy üti a kicsit dolog lenne:S Lehet most valaki azt írja,hogy attól félek ,hogy majd valamikor a jővőben ha A-ba jutok akkor pont engem fog megtalálni 1 nagyobb elég kicsi az esélye de igen meglehet
A nagy az azért nagy mert jól tud játszani , pénze is van és idelye.(szerintem)
A kicsi meg azért kisebb mert nem tud annyira jól játszani, pénze is kevesebb, és időt se elget fordít a játékra.(szerintem)
SZERINTEM összeereszteni őket nem igazságos. Föleg meg ugy,hogy csak a nagy kezdeményezhet támadást
Itt most nem nem az első 30-ból néztem valakit kicsinek.

Vagy fel kell áldozni a többi játékost azért,hogy talán ott a elöl valakinek jó legyen?
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote