View Single Post
Old 09-02-2007, 19:31
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Nem sírnod kellene, hanem talán elemezni, hogy miért nem vagy nagy ország.
Nem az a kérdés, hogy olcsón vernek-e le, hanem, hogy miért vernek le?

Ha erre megtalálod a választ, és a megoldást, akkor talán meg is oldódik az a gond, hogy olcsón, vagy drágán áll-e rád egy klán.

A területet összehasonlíthatatlanul könnyebb megvédeni, mint megszerezni.

Ha valaki rááll a klánodra örülni kellene a lehetőségnek, hogy odajön a célpont a célkeresztbe!

A mai kláncsaták rendszere a védőknek kedvez annyiból, hogy a szövetségi sereget nem erősíti az alulról támadás, és a tábornokok.

Azaz a támadó fél általában kiszolgáltatottabb helyzetben van, mint a védő.
(Azonos képességű játékosok esetén)

Emlékszem Wand egy régi mondatára:
"Az 1/A a háborúról szól."

Meg kell tanulni háborúzni

A nagy országok zöme jó, kíváló játékos, ill jó csapatban van.
Nem kritizálni kellene őket, hanem tanulni tőlük.

Én annó kezdőként sokmindent hasonlóan láttam, mint sok itteni hozzászóló.
De rengeteget tanultam nálam tapasztaltabb játékosoktól, no meg a saját káromon is.

Ne az összecsapás lehetőségének elkerülésével akarjatok védekezni nagyobb országok ellen, hanem úgy, hogy sikeresen háborúztok.

Igenis kérdés, hogy mennyiért vernek le, mert a környezet miatt a nagy orik sokkal könnyebben tudnak termelni. Lent a kisebb termeléshez nagyobb fogyasztás párosul.

A támadni készülő klán beépíti a kirakandó országait akár 95% barakkra, azaz életképtelenre, belengeti a morálját, hogy a megfelelő időben 100% legyen két nyíllal felfele, sereggel, pénzzel, és tartalékvagyonnal ellátják nehezebb időkre. Ezekkel szemben áll az, hogy nincs tábornokbónusz, azaz csak 95% ork tudós barakk megy, nem kapnak +20%-ot. Azért én nem merném kijelenteni, hogy a védő előnyben van.

Senki nem vitatja a játéktudásotokat. Nem mondtam, ( és más sem, amennyire emlékszek ), hogy érdemtelenül lennétek ott, ahol vagytok. Viszont ti nálatok gyengébb képességű, rosszabb háttérrel rendelkező játékosokkal akartok hadakozni, amit azok (mi) talán nem kell feltétlen örömmel üdvözöljünk.
Reply With Quote