View Single Post
Old 08-27-2007, 00:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by szajonara View Post
Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.
Elég ha elbontod a 600 heki feletti részt, és léphetsz