View Single Post
Old 08-24-2007, 10:29
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Tavacska View Post

igy kezdődik a hóditó főoldala...
ha veszel egy gazdag orit, akkor nem te bizonyitottál, hogy képes vagy ezzel a játékkal játszani, hanem más tollával ékeskedsz...
én sosem adtam el és sosem vettem orit, ha átkerültem anarchba, töröltem, sőt amit oda reggeltem és már untam azt is töröltem...

én Ati helyébe meg sem engedném az orik eladását, habár tudom, hogy ezt már fizikai képtelenség lenne lekövetni...
Én nem egészen értek egyet.

Hiába fizets sokat egy nagy és erős országért, nem tudsz más tollával ékeskedni, ha úgy összevernek, hogy fogpiszkálót sem lehet szecskázni belőled utána....
Ha meg vagy olyan jó játékos, hogy megtartsd, megvédd, rendbe tedd, stb, a megvett országot, akkor meg megérdemled. Ugyanis ha ott ahol van meg tudod tartani, akkor odaáig felvinni is fel tudod... A vétellel ez esetben időt spórolsz magadnak, semmi többet.

Ha meg csak azért veszed, mert menő, meg élvezed a vagyont és a hatalmat, akkor az nem fog sokáig tartani....
A vagyont elherdálod, az országodat meg szétverik. Ez esetben meg nem vagy képes "ékeskedni".

Más:
Lehet, hogy ez csak anarchista csoportban megengedett, sőt, inkább csak megtűrt, de maga a játék állati jól él belőle... rengeteg sok + bevétel származik az eladásokból. Pl alap esetben 1 országot 2 hetente VIP_elsz be egy sms-sel... Egy jó országért akár 10-20-30 VIP sms-t is simán elkérnek.

Ati ezt nem fogja megtiltani nekünk, anarchistáknak. Ez mindenkinek előnyös. A hódító pénzt keres, az eladó + VIP köröket keres más országára, a vevő meg kap egy szép és erős országot.

Szerintem ezzel nincs gond. Aki nem bírja, hiába vesz erős orit... Elforgácsolódik minden erő, ha nem tartják karban.
Reply With Quote