View Single Post
Old 08-24-2007, 08:56
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
ide megintcsak a fenti + a törpe elsődlegesen termelő, és csak másodlagosan hadis

ide megintcsak a fenti!

bocs nem lehurrogni akartalak, de szerintem nem jó ötlet olyan személyiségeket gyártani amely csak egyes fajokat erősíti, másrészt a személyiségek lényege h nem gyengít, hanem segít a specializálódásban(nem tudom h az orrgyilkos, a pusztító és a mészáros miben segíti ezt?)
ezek inkább a brutalitás felé, a felesleges öldöklés irányába sodorná a játékot, nem volan érdemi haszna a játék szempontjából, szerintem

hmm lehet igazad van... viszont a hatranyokat azert gondoltam nekik, hogy ne legyenek tul erositve.. ha gondolod.. nezheted csak az erosodeseket akkor azt akár kisebb mertekben..

az, hogy egyes szemelyisegeket csak egyes fajok vagy fajcsoportok. tudjanak felvenni szerintem nem akkora butasag.. vagy legalabbis Én nem tartom annak, mert hiszen mind1 ik faj alapbol jeleskedik valamiben. van ami kozelebb all a jellemehez.. az artasokkal kapcsolatban... mivel ezek tobbszemelyiseggel lehet csak felvenni legalabb 2 kell hozza bizonyos fokig ismerik azok az emberek a jatekot..es nem hsizem, hogy forgolodnanak.. vagy tuleltek volna akar csak az elso fordulot, ha kulonos keppen kegyetlenkednek.. szoval szerintem azok az emberek nem hiszem, hogy orrba szajba hasznalnak az artozasokat.. viszont egy egy szovi harcba jol johetnek, Nekem most 6 szemelyiesegem van...nagyon régóta nem mészároltam vagy pusztitottam az utolso fordulasom alkalmaval azt hiszem vegig csak foldre mentem.. talan az 5 os szinten fosztottam parat.. de szivesen felvennek egy pusztitot..nem azert mert pusztitok.. hanem hogy elremisszem az ellenfeleimet..

szerintem amikor szabalyos jatekosok vedelmeert atraknak orikat akkor azok kozott nagyon kevés a kék.. de ezt Ati jobbanmegtudná mondani.
Reply With Quote