View Single Post
Old 08-23-2007, 21:00
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Nem ezekre gondolok, hanem erre:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1957

Klánszövetségek, alklánok tiszta travian, nem szóltam hozzá, mert az a-s témákhoz nem értek.

Maccos ötlete teljes hülyeség volt, mert nem fér bele a hódító koncepciójába.
A magtáras ötlet elvileg beleférne, de Ati nem enged új épületet (meg annyira nem is lenne pozitív változás így elsőre)

A saját ötletemről meg már beszéltem eleget. Az ötlet a travianból jött persze, de teljesen másképp lenne használva a hódítóban, és szerintem szükség lenne rá, mások szerint nem.

Mégvalami: felmerült, hogy miért nem a travian igazodik a hódítóhoz. Kb egy hónapot játszottam vele, aztán töröltem, de az utolsó napokban jelent meg a törlésig ütés fogalma a travianban, ami egyértelműen hódítós elv

Tehát szerintem nem baj, ha a két dolog hat egymásra, de azélrt nem kell túlzásba esni
ahan
na az A-s témákhoz én sme értek igazán ezt a topicot nem is olvastam, eddig nem is láttam, és nem is fogom olvasni
hidd el h nem fog az ott igazodni! minden 'nagy' travianos leírta h ő 'szereti a főfaluja környékét tisztán tartani', azaz mindenkit szétkatapultol amint kijött a véedlem alól
egy igazságtalan játék amiben túl sok az idegbeteg
a sok idegbeteget leszámítva az egsz játék hasonlít a hód anarchistájához, csak ott nem lehet több felhasználója egy emberkének
Reply With Quote