View Single Post
Old 08-22-2007, 12:28
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Én csak azt akarom elérni, hogy ne növeljük tovább a szakadékot a régi és az új orik között...

Amint írtam is, nem mindegy hgoy valaki szintenként 830 vagy 83 napig harácsol... És minden egyes ország, ami a változtatás bevezetése után lesz regisztrálva. Súlyos, kiküszöbölhetetlen, megkerülhetetlen, és durva hátrányba kerül azokkal szemben, akik a módosítás előtt regisztráltak.

Én csak ezt akarom elkerülni.

Mert ez a "mindenkit bekényszerítünk az 1/A-ba" dolog ezt fogja maga után vonni. Hogy az 1/A úgy vog kinézni, hogy lesznek az erős, évek óta ottlévő, vagyonos országok, meg az oda űzöttek, akik kicsik, és vagyontalanok lesznek.

Már most is kicsik és vagyontalanok, de legalább a lehetőségük megvan, hogy nagy hekin ők is kitermeljenek amguknak valamicske pénzt.

Így nem lesz lehetőségük. 2000 kör egyáltalán nem sok.
Egy dolgot felejtesz el.

Az nem ugy mukodik, hogy 2000 topkor utan gyujtogatnak. (ami igazabol 1800) Hanem csak akkor romlik a moralod. Es akkor gyujtogatnak, ha az nagyon alacsony... Szoval ha a gyujtas merteke erosodik, es nem a moralromlas merteke, akkor egy jo ideig penzosztassal nem lesz semmi bajod... ( fogalmam sincs meddig kezelheto, sose probaltam)