Thread: Vérdij
View Single Post
Old 08-16-2007, 11:41
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Én úgy gondolom, hogy a 100millára emelés vagy 1milliárdra tényleg azt eredményezné amit Ati írt. Mindenesetre ha nem lehet megcsinálni a rendszert olyanra, hogy vmi érdekes jöjjön ki belőle, a vérdíjas előnyt szerezzen magának (teszemazt vérdíjas nem fagy, vérdíjjal 2szer olyan gyorsan telnek a körök és gyorsabban léphet, ilyesmik) akkor jobb lenne lehúzni a rolót.
A mostani javaslattal igencsak előny a vérdíjasnak, hogy kap egy halom pénzt, amiért beüti saját magát.

A vérdíj sose azért volt, hogy valami kézzelfogható előnyt adjon, ahogy a zászlós játék se azért van a hétvégiben. Azért van, hogy legyen egy plusz játék.

Hangsúlyozom, hogy PLUSZ játék.

Nekem még mindig az a legfőbb problémám, hogy sokan az alap játékot se játsszák. Arra gondolok, hogy harcolni másokkal.

Mert mi az, amit én látok, mint külső szemlélő, a fórumot olvasva? "Nehogy meg merjétek támadni az országomat!", "Miért ilyen drága a piac? Olcsóbban termeljetek!", "Valaki már megint megtámadott, hát ezért termelek én nektek?!" és hasonlók. Ez mind szép és jó, ez egy idilli, békés környezet.

belas, ne érts félre, nem felhúzni akarok én senkit. Csak elmondom, hogy mit látok, és ezek után felteszem a kérdést, hogy ennek a békés, idilli környezetnek a figyelembevételével mennyiben lenne jó, ha a vérdíjon változtatnánk?

Az 5. szinten még van talán harc is az anarchban. Lehet, hogy érdemes lenne csak oda visszaszorítani a vérdíjat, és egy picit emelni az összegen.

És való igaz, hogy jó lenne, ha ehhez többen is hozzászólnának. Néha megjelenik pár anarchos emberke, ír valamit, aztán 2 nap múlva soha többet nem látjuk, mert 2 napnál hosszabb beszélgetés erejéig nem érdekli a téma. Így nem lesz túl sok előrelépés. Max annyi, hogy minden egyéb tényező és vélemény nélkül hozom meg a döntést, ami nem biztos, hogy a többség érdekével egyezik.