08-15-2007, 22:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Smooth nem attól volt sikeres, hogy 0 kocsmát tartott-e, vagy egyet. Én ezt nem is állítottam. Mindössze arra reagáltam, hogy kellene-e tartani egy kocsmát a szintén egykocsmás óriások ellen.
Smooth állítólag boldogult 0 kocsmával. Természetesen mindez függött a környezettől, a játékostól és miegymástól, de kérdem én: biztosan fontos ez egy általánosságban felvetődött kérdésnél?
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
A számomra új szemlélet ismeretében: minden játékos másképp állítja be az arányait és minden játékos más és más arányokkal érzi magát jónak. És igen, egy 0 kocsmás, vagy egy 1 kocsmás óriás is lehet jó - de nem feltétlenül! Ebben igazat adok, de azt hiszem Te is félreértetted némiképp az én mondanivalóm.
|
Igen, hát kétségkívül igazságtalan mértékben kiemeltem a hsz-eidből azt az egy érvet, lehet h nem kellett volna ennyire. Biztos rossz napom van, boccs. 
A másik meg, hogy - amint mondod - a téma szempontjából alig van jelentősége a 0 vagy 1 kocsmának, hiszen inkább az MF óriásoknak számít, hogy ők bele tudnak-e nézni egymás éplistáiba.
Jómagam egyébként 1 kocsmát szoktam tartani. Az üres újrázóknál néha jól jöhetnek az azonnali listák.
Az őrposzt meg csak egy félresikerült humor volt, túl komoly keretek között. 
Last edited by Princ; 08-15-2007 at 22:55..
|