View Single Post
Old 07-23-2007, 18:57
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zzerrrba'rahf View Post
HAli!

Mégegyzer köszönöm a segítségeket! Aranyosak vagytok VAlezius, ha ez sem lenne elég küldök 1 köszönő virágcsokrot. JA és kérlek idézd be mikormondtam rád hogy senki vagy. NE vedd magadra a világ fájdalmát hagyd azt meg Krisztus urunknak.
Bocs, hogy külön-külön minden oda illő hozzászólást nem köszöntem meg. NEm tudtam hogy ezt várjátok el.

Off
ps.: Az üzeneteim a fórumon engem igazolnak & itt pont.
Alapból hibát akartok látni a hozzászólásaimban, pedig igenis kultúrált hozzászólásaim voltak. Idézzétek be máskor a bírált hozzásólásomat, mert nem tudom mit bíráltok azokban.

Ne álszenteskedjél Remedy! Olvasd el az egész topicot, aztán írd hogy ezt meg azt nem köszöntem meg! Köszönd meg szépen a válaszomat a kérdéseidre, ahogy én is tettem, meg ahogy elvárod.(Vagy csak a magad fellengzős módján te nem tartozol köszönet mondással a válaszokért?)

Ebben a hozzászólásodban én csak fellengzést & sértegetést látok. LÉgyszi írja meg vki ebben a hozzászólásban (amit most fenn idézek) mit kellene megköszönnöm.

Idézni nem tudsz semmit tőlem ami alapot adna a kötekedésre.

Ne mutass rosszpéldát az új játékosoknak! Tanuld meg légyszi használni a fórumot!
Te tenyleg ennyire korlatolt vagy? Nem olvasom vissza a topicot, mert sajnalom mar, hogy egy mondattal is segitettem Neked.

Most utoljara kifejtem. Az altalad beidezett resz ramutatott arra, hogy teljesen feleslegesen, es rosszul szamoltal, mert az alapfeltetelezesed, hogy az adott ori 200 hekis, nem feltetlen igaz. Tehat az nem igazi kerdes volt, amire meg kellene koszonnom a valaszt, nagyokos, hanem epphogy valasz volt a te problemadra. Mi az istennek kellene nekem megkoszonnom barmit is Neked, amikor segitettem Neked a gondjaidban? Meghogy kulturalt hozzaszolasok.... egyfolytaban azt ismetelgeted, hogy tanuljam meg hasznalni a forumot, es ne vezessek felre kezdo jatekosokat. Ha barmit is beidezel, ahol felrevezettem kezdo jatekosokat, fejet hajtok elotted.

Egy dologhoz ertesz, ugytunik: felidegesiteni a Neked segiteni probalo, es az idejuket radszano embereket. Teljesen erthetetlen a mentalitasod, reszemrol hozzad sem szolok tobbet, keress masokat a problemaiddal, es probalj Veled egy szinten levo embereket kioktatni....