View Single Post
Old 07-11-2007, 00:43
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Az ország vagyonának a 20%-a szerintem felesleges, mert normális gondolkodásu emberrel meg lehet egyezni, aki meg nem fér bele ebbe a kategóriába, az meg feltételezem majd azt akarja hogy csinálj valahogy pénzt hogy nagyobb legyen az ő 20%-a

Ezért továbbra is azt tartom jónak ha min és max összeget megjelölünk.
(50-1000millió)
Hadüzenet, nem biztos hogy kell, pont azért mert esetleg zaklat egy tolis és igy szeretnék töle nyugtot, messze nem biztos hogy hadüzit küld. Ha meg én akarok békét nem hiszem hogy előtte hadüzit küldök.
Támadott fél kérhessen hadi sarcot? ezt úgy érted hogy akit támadnak kérhessen békét amiért pénzt ajánl fel?
2-en mást gondolunk a sarcról úgytünik. Te tulképpen a béke a költségének tekintenéd. Én meg a valósághoz közelebbi részére asszociálok, méghozzá egy totális háború végén fizetendő dolog. Hadi sarcot általában akkor kérnek ha megtámadnak egy országot, a megtámadott fél felülkerekedik, és az agresszortól kér kárpótlást! Ettől elvonatkoztatva sztem azért kell a támadott félnek adni csakis ezt a lehetőséget, hogy az esélye se legyen megadva a nagyképübb, mániákus egyedeknek hogy a gyengébbeken csak ezért végiggázoljanak. illetve hogy zsarolással juthassanak pénzhez. egy olyan dolog alakulna ki ebből mint a filmekben a "tipikus" sulikban: a gyengébtől mindig elvennék azt a kevéskét is ami van neki a csúnya nagy fiúk (jelen esetben a csúnya, izzadt, büdös orkok)

az hogy miért tartom szükségesnek a 20%-ot??? mondjuk 4-ben ha vki 400millát követel, és nem alkuszik 800hekin. nincs tartalék, (mert feléltem elözöleg ebben vagy másik háborúban, esetleg nem is volt) akkor az a 400milla óriási követelés, minimum 10k egységtől kéne megszabadulni ami adott esetben 22-23%barakk, vagyis a seregem felétől megkéne szabadulni... ami óriási érvágás. irreális mértékü egy ilyen tartalék nélküli országnak. ezt te is tudod, hogy valakinek 400milla óriási vagyon, másnak meg aprópénz. ez pontosan azt a célt szolgálná, hogy a másik országot ne lehessen anyagi csődbe kényszeriteni hanem egy elfogadható mértékü maximumot megszabva védjük a kicsiket. a nagyoknál meg úgyis több mint a csoport/heki maximum úgyhogy náluk szépen ki lehet köhögtetni a lét...

Last edited by Kutyuleee; 07-11-2007 at 00:52..
Reply With Quote