Az ország vagyonának a 20%-a szerintem felesleges, mert normális gondolkodásu emberrel meg lehet egyezni, aki meg nem fér bele ebbe a kategóriába, az meg feltételezem majd azt akarja hogy csinálj valahogy pénzt hogy nagyobb legyen az ő 20%-a
Ezért továbbra is azt tartom jónak ha min és max összeget megjelölünk.
(50-1000millió)
Hadüzenet, nem biztos hogy kell, pont azért mert esetleg zaklat egy tolis és igy szeretnék töle nyugtot, messze nem biztos hogy hadüzit küld. Ha meg én akarok békét nem hiszem hogy előtte hadüzit küldök.
Támadott fél kérhessen hadi sarcot? ezt úgy érted hogy akit támadnak kérhessen békét amiért pénzt ajánl fel?
1.szint 50-1000millió
igy talán még a területhez em kellene kötni.
Ami a jksz-t illeti szerintme ez nem reális veszély. Mert ha én át akarok adni pénzt olyan embernek aki olyan közel van hogy valamilyen támadó akciót inditson ellenem, azzal biztos nem játszanék iylen hadi sarcosdit hogy egy nem túl nagy pénzösszeget átadjak neki majd utánna x hétig mnt-sek legyünk.
Leszövizek vele és szabályosan átkaravánozom a pénzt, ha nem akkor megbeszélt ütéssel kifosztom vagy lelopom tolvajokkal.
Nagyobb távolságbol meg ugye nem működi ka hadi sarc, mert ha kell legyen támadó akció, akkor a másik fél közel kell hogy legyen hozzám, iylen esetben ott a lehetőség piacon utalni.
Szóval szabálytalan pénzátadásra biztos nem a hadisarcot használnám.
Gyulaword (#79796)
|