View Single Post
Old 07-09-2007, 17:11
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ha jól tudom, ez a javaslat a folyamatos felfedezéssel is csak egyhelyben toporgó nagyorik megsegítésére született. Szeretném, ha megértenétek: ha az én problémám látszatprobléma, akkor, sajnálatos módon, a felvetett javaslat is csak egy látszatmegoldás! Ugyanis lehet, hogy megoldja a jelenlegi nagyorik problémáját, de a később melléjük érő, jelenlegi kisoriknak abszolúte semmit nem segít! Ők, a javaslat bevezetésétől (majdnem)függetlenül, pontosan abba a helyzetbe kerülnek, amibe a jelenlegi nagyorik csak akkor kerülnek, ha a javaslat nem kerül bevezetésre!

A félreértések elkerülése végett: nekem nem lenne gond, ha bevezetésre kerülne (sőt...), azonban nem árt figyelembe venni, hogy a javaslat erőssen törekszik a már játékban (1/A-ban, de a 2/D-ben is) lévő felfedező orik jelenlegi sorrendjének fenntartásában, és mint ilyet, nem tartok jó ötletnek...

OFF: általában felismerem, ha éppen offolok. Ha a topik szétoffolásra került, azért nem én vagyok a felelős, hanem azok, akik azon nyafognak (nem tudok jobb szót), hogy szétoffolom a topikot... Ezt az egy bekezdést leszámítva az utóbbi pár hozzászólásomban kizárólag a témával kapcsolatban írtam, azonban érdemi reakciót egyedül Kutyuleee adott!