Quote:
Originally Posted by otto500
Quote:
Originally Posted by Rántotta
Még óriás hadissal normál csoportban kifostottam egy tolvajt, majd az el kezdte a tekijeimet lopni, bemészároltam 2 sereggel majd küldtem neki egy mnt-t amit ő elutasított és tovább lopott, erre 6 napig egymásnak estünk. Ő folyamatosan tekizett, én meg folyamatosan mészároltam, a végén mikor már a morálja 60% körül volt és már 5 sereggel befértem hozzá leszabizott, de előte küldött egy üzit hogy még fogok hallani róla. 
|
Nem tudom mi számodra ebben a meglepő, de a tolisnak igaza van, mert nemértek azzal eggyet, hogy minden összezördülést MNT-vel kell zárni. (sajnos túl sokan akarják így befejezni). Én még nem kaptam nagy zakót, de ha majd sor kerül rá, akkor tudomásúl veszem, talpra állok, és idővel esetleg újra nekifutok a volt ellenek. És ha az ellen jól taktikázva fog kicsinálni, akkor még gratulálni is fogok neki amiért ilyen ügyes volt. 
|
Az a része nem meglepő, hogy nem akarta mnt-vel lezárni a csetepatét, ami engem is meglep valahol, hogy nemhogy örülne a gesztusnak mikor már bebizonyosodott hogy csak vesztett, hanem keménykedik tovább...