Quote:
Originally Posted by BigPi
Jó lett volna akkor néhány támogató üzenetet kapni. Az én topicom volt.
Keményebben földbe döngöltek mint azt vártam volna.
|
Hát nem tudom, de én végig olvastam azt a kőkemény két oldalas topicot, de földbedöngölésnek nyomát se látom.

Nézd meg ezt a topicot. Meg ha látnád milyne sok mínuszt kaptam ezért.

Én csak azt nem értem kedves BigPi hogy miért azok mellé állsz akik véleménye ellen küzdöttél anno. Akkor hős voltál, de most csak puhány áruló vagy a szememben.

A piaci raktározást szerinted ez a rendszer nem szorítaná vissza? Csak olvasd el, hogy lázadnak ellene. És kik? Akik a piacot raktárnak nézik. A sok kicsi meg a nagyok mellé áll a szavazásban, de egyébként meg azt se tudják mire szavaznak. Ez az ötlet 100%-ig jót tenne a piacnak és a játéknak, azok számára akik valóban vesznek-adnak, és ha a piac úgy működne, ahogy annak idején meg lett álmodva. Mert akkor tényleg a gazdag fizetne többet. A készletek védelmében itt felszólalásnak helye, nincs, mert akkor már nem paicról beszélünk. Sokan itt attól félnének, hogy bezárulna az egyik kiskapu, amire nagyon leleményes módon rátaláltak, csak épp más okokra hivatkozva ezt az ötletet nem fogadják el. Ehhez a témához nem kívánnék már túl sokat hozzászolni. Miért gyújtsak fényt olyanok agyában akiknek nagyobb sötétség honol a fejükben, mint otthon a pincénkben

Leállok, nem úszok már tovább ekkora árral szemben.