View Single Post
Old 06-07-2007, 17:35
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Tudod, mi ezzel a baj?
A mostani toposoknak rohadt jó lenne, ha összehoznánk valamit, ami megakadályozza a földleadást, mert akkor tuti, hogy az életben semmi nem fogja többé veszélyeztetni őket. Te, Rexa, meg az érdekszférák ezért támogatjátok a földleadás ellehetetlenítését.

Szerintem kell az, hogy a mindenkitől elrugaszkodott topokat lekényszerítsük onnan ahol vannak. Nem lenne ez újkeletű próbálkozás, bizonyos topkör fölött a gyújtogatás, és a népek lázongása is ezt a célt szolgálja, csak éppen annyit ér mint hurrikánban a szellentés... Szal hiszem, hogy erősíteni kell a fellépést kényszerítő eseményeket.

Nemrég, mikor a kis kékek szintlépése lett nehezítve bejött a fellépési max fölött szabizók hekivesztése, hogy a top ne arról szóljon, hogy felviszek sokezer hekire egy orit, és leszabizva ott tartom a pontlista elején mintegy státusszimbólum. Azaz a földvesztés se lenne példa nélküli jelenség...

5k topkörökről, meg annál magasabbról volt szó, hogy fölötte fogyjon a föld. A magam részéről támogatom, sőt valami hasonlót kifejezetten szükségesnek tartok.
Tévedsz én nekem most csak 5/u-ba van orim fent a topba. De akarom hogy másut is legyen. Minimum az első 3 hely valamelyike de jó lenne az első hely.
És ha én nem karok forogni soha? csak minden csopi első helyét? Hidd el nekem ez ép úgy hátrány a további céljaim elérésében. De van időm de ha valamit elérek azt utána meg is akarom tartani. Ezért ellenzem ennek el lehetetlenítését.