![]() |
Üzenetek és szövetségesek
Szövetségek: a tekercsek 10%-a mindig (még akkor is, ha
nincs szabad írnok), minen esetben 20 körönként másolódjanak, de ha 10-nél kevesebb, akkor is 1 db. Üzenetek: Az üzeneteknek lehessen választani egy témát, és témák szerint moderálni (pl. ellenséges-> kicsit lehet durvább hangnemben írni, és nem kell félni a tiltástól törléstől, diplomáciai-> elintézni egy támadást, vagy tolvajlást, megbeszélni, hogy ezt többet nem, stb). Az üzeneteket futárral küldeni vagy varázslattal. A futár minden esetben két kör alatt juttatja el az üzenetet, de akinek küldöm az a legfrissebb eseményeknél láthatja, hogy "Egy ország ??? típusú (ellenséges, diplomáciai, stb...) üzenetet küldött feléd, ami 2 kör múlva érkezik meg tanácsadóidhoz." Üzenetet varázsolni pedig akkor is lehet, ha 49% alatt van a varázslók készültsége, ekkor rögtön megkapja az üzenetet. |
Ez mégis mire jó? Az első ötlet lényegét nem is értem...Biztos azért mert láma vagyok:(
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez nem így működik ember. Az épp elkészült tekercsek 10%át másolják le, nem a meglévőket könyörgöm. És véletlenül pont akkor másolják le, amikor elkészülnek, hihetetlen. Legközelebb talán gondold el miket írkálsz... |
Quote:
|
és ez miért lenne jó? :eek:
|
Quote:
|
Onkie: tisztában vagy vele hogy hülyeségeket beszélsz? :eek::confused:
mellesleg semmivel nem lenne jobb a te javaslatod... csak azt eredményezné hogy nem fogyna soha a teki ha egyszer feltöltöted mert mindig megkapnád a szövik tekijeinek 10%át... azaz ha 15k tekit tart midnegyik szövid, akkor 20 körönként 4500at kapnál összesen/fajta... és ezt mindegyik szövid.... szerintem jó ahogy most van. |
All times are GMT +1. The time now is 11:52. |