![]() |
Lebontották az épületeket!!!
Tisztelet Fórumozók és Admin!!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, illetve az adminhoz, hogy mi tévő legyek, ha a békésen éldegélő országomat egy nap úgy találom, hogy az összes épület le van bontva, a hadseregem vissza van fokozva, és kint van minden katona a piacon! Ja és mindez tudtom nélkül!!! Ha valakivel történt már ilyen kérem írjon!! Velem ez nem az első eset. Fél éve más jelszóval ugyanez megtörtént! És nem adtam meg senkinek a passwordot!! Üdv Grande85!!!!:mad: |
Quote:
Ha egy gépet többet is használtok, akkor ne jegyeztesd meg a jelszót, idegen gépen ne lépj be, mert ki tudja milyen keylogger fut épp ott stb. És természetesen a SAJÁT címeden legyen az ország, ne valaki másén. |
elég idegesítő lehet ha mondjuk több év melója megy kárba.:eek:
|
Quote:
|
Grande, nekem anno 1/A-ban történt hasonló az egyik országommal.. de nekem tényleg a mailemet törték fel. Ha nem vagy elég elővigyázatos (mint akkoriban én sem voltam az) akkor sajnos megesik az ilyen.
|
Quote:
Ha a Hódítóban a jelszavadat valaki megtudja, és az országban átírja, akkor mindig van arra lehetőséged, hogy visszaszerezd: az e-mail címedre lekéred az adatokat, és ha meg is változtatta valaki, be tudsz lépni a megváltoztatott jelszóval, majd átírni azt olyanra, amit ismét csak Te ismersz. Ennek mintájára célszerű az e-mail címét is mindenkinek olyan helyen tartani, amit vissza tud szerezni, ha bármi gond van. Ilyen például az Internet-szolgáltatódtól kapott cím, aminek a jelszavát ha valaki ellopja, akkor a szolgáltatódnál tudod magad azonosítani, és kapsz egy új jelszót, visszaszerezve az e-mail címed feletti irányítást. Ha valamilyen olyan freemail címen tartod az országot, aminek a visszaszerzésére nulla az esélyed, akkor nem tudunk segíteni, ha bármi gond van, hiszen sem az ország belépőadatait nem ismered, se az országhoz tartozó e-mail cím nem a tied. |
Na ja ha a freemail címet szerzik meg az orinak annyi egyszer már jártam így.hát elég dühös voltam.
|
Quote:
Nem véletlenül kérjük folyamatosan mindenkitől, hog yvalós, SAJÁT, és használatban levő címen tartsa az országát, ezért vannak az évenkénti azonosítások is. |
Sziasztok!
Gondoltam, hogy megtudta valaki a jelszavamat. Arra voltam kiváncsi csak, hogy mással is történt-e már hasonló eset. Ezekszerint igen. Csak nem értem minek kell egyes embereknek ilyen eszközökhöz folyamodnia. Miért nem ver be akkor, ha útba vagyok neki. Egy olyan kérdésem lenne, hogy IP-t nem tárol a Hódító szevere? Mert nekem nem volt bekapcsolva az IP figyelmeztető. Csak ha esetleg a szerveren megvan, hogy ki lépett be, akkor lehetne azonosítani az egyént! Bár ha normális, akkor nem a saját gépéről csinálta. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! És mindenki vigyázzon a jelszavára!!! Üdv Grande85! |
Sajnos mindig vannak olyan szemetek, akik élvezik, hogy megtehetnek dolgokat olyan emberekkel, akik nem tudnak védekezni ellene :( :mad:
|
Egy idevágó idézet a közös fórumról, remélem az eredeti szerző nem bánja:
"hát azt hiszem elborult az agyam.... most ebben a percben tudtam meg, hogy a csudába tűnt el minden épülete a szövimnek 5X-ben!!! a srác kollégista, és a szobatársa bosszúból tette, mert a szövim minden reggel felébresztette a játék miatt... ez beteg. Satovári Klán (#327287) [1/A] , 2006-11-01 18:25:11 undertaker (#2714)" |
Quote:
|
Quote:
Es abba mar bele sem merek gondolni, ha nekem ilyet csinalt volna a szobatarsam(amig volt) (pl reseteli a biost es konzolrol feltori a gepem es keyloggert rak ra) hogy mit kapott volna tolem, ha megtudom.... |
Tényleg szemétség. Bár mondjuk ha a szobatársat idegesitette a dolog, biztosan szólt, és azért az ilyen együttélésnek az is egyik alapfeltétele, hogy ne zavarjuk egymást. Szóval pech, én tuti hogy egy héten át minden reggel nyakonöntöttem volna az illetőt egy pohár hideg vizzel, de azért neki is volt némi igaza...
|
Quote:
|
Quote:
Üdv, én vagyok a fórumos, akit idéztél. Ez egy és ugyanaz a helyzet, volt osztálytársaim vannak fenn koliban. Gyorsan felvázolva, srác nem tudta a jelszót, de az e-mailcímet annál jobban :) Tanulság: szövim (mert megvárjuk) új országát új címről, új felhasználónévvel, új jelszóval fogja indítani és véletlenül se fog utalást se tenni a kedves szobatársának, hogy mi az, bár kétlem, hogy még egyszer meg merné tenni, mert annak tényleg következményei lesznek. :cool: Más játékát az egyik leggusztustalanabb dolog tönkretenni, nem csak hódítóra vonatkoztatva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen esetben azért az macerás, hiszen akkor az e-mail címet át kell írni, a felhasználói nevedet is tudja már valaki... Ilyenkor tényleg jobb törölni, és teljesen más adatokkal újat indítani. |
ez van és kész
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Így jártam
Sziasztok!
Én tudon, hová lettek az épületeim, de beírom, mert szereintem vicces volt (:( csak nem nekem). Barátom és hódos mesterem átjött egy szombat este barátnöjével egy kis pezsgőpartira. Miután elfogyott 1 üveg, én dicsekedni akartam az orimmal neki, hogy milyen ügyes vagyok. Bement az éplistába és bejelölte az összes barakkot bontásra és mutatta aszonykámnak ( nem szereti a hódot), hogy az alsó gomb megnyomásával lehet kiszúrni velem. Ennyibe maradt a dolog, később elmentek én meg fel akartam készíteni az orit az éjszakára, mert későre járt. Belépek, megjelenik a főmenü és villog a sarokba a piros eseménytábla, utánna láttam nincsen katonai egységem.:confused: Kicsit meglepődve kiléptem aztán újra vissza, hátha csak grafikai, vagy rendszer hiba. Rendkivüli esemény összes katonát eladta a helytartó helyhiány miatt.:eek: Tanácsadókba gyorsan, mert mi az hogy 13k egységnek nincsen hely. Ott látom van 259 üres hekim és nincs barakkom. Így jártam alapon két hétig építgettem, meg töltögettem a dolgokat.:D |
hát ez nem volt túl vicces főleg nem neked.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |