Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ujraindulás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1353)

Hunor a sirály 01-28-2007 11:42

Ujraindulás

Engem nagyon zavar hogy nemtudok ujrázni mert valaki jön felém, az orimba semmi védelem nincs, vagyis folyamatosan jönnek felém, nemtok mit csinálni mert ujrázni NEM enged a rendszer!
1. javaslat: Az a javaslat hogy lehessen ujrázni akkor is ha jön feléd sereg, a támadó orinak azt írná ki hogy a sereg eltévedt és visszafordul (ugyanezt írja ki szintlépésnél is ha támadnak). Most nem azoknak akarok kedvezni akik pénzt csinálnak ujraindulással, hanem azoknak akiket teljesen szétkaptak és nem tudnak ujrázni mert folyamatosan jönnek felé sereggel.
2. Ha az előző javaslat nem tetszik itt van ez: Szintet se lehessen lépni akkor ha jön feléd sereg, hogy ha ujraindulni se lehet.

Cece 01-28-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69704)
Engem nagyon zavar hogy nemtudok ujrázni mert valaki jön felém, az orimba semmi védelem nincs, vagyis folyamatosan jönnek felém, nemtok mit csinálni mert ujrázni NEM enged a rendszer!
1. javaslat: Az a javaslat hogy lehessen ujrázni akkor is ha jön feléd sereg, a támadó orinak azt írná ki hogy a sereg eltévedt és visszafordul (ugyanezt írja ki szintlépésnél is ha támadnak). Most nem azoknak akarok kedvezni akik pénzt csinálnak ujraindulással, hanem azoknak akiket teljesen szétkaptak és nem tudnak ujrázni mert folyamatosan jönnek felé sereggel.
2. Ha az előző javaslat nem tetszik itt van ez: Szintet se lehessen lépni akkor ha jön feléd sereg, hogy ha ujraindulni se lehet.

Lehet újrázni csak megvannak a feltételei!
Nah neeeeeeeee... tisztára kiidegelsz ilyen javaslattal.
Szal mindenki újrázzon, ha támadják?
Te miről beszélsz?
Nincs védelmed? És az kit érdekel? Én 36x támadnálak meg, ha üres lennél. Csinálj védelmet.
Ahelyett hogy baromságokat írsz inkább olvass... jóóóó sokat. Súgót, külső fórumot vagy fizess nekem napidíjjat és megtanítalak játszani :D
Pff...
Nem szoktam igy megnyilvánulni, de ez már nekem is sokkkkkkkkk!

Hunor a sirály 01-28-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69705)
Lehet újrázni csak megvannak a feltételei!
Nah neeeeeeeee... tisztára kiidegelsz ilyen javaslattal.
Szal mindenki újrázzon, ha támadják?
Te miről beszélsz?
Nincs védelmed? És az kit érdekel? Én 36x támadnálak meg, ha üres lennél. Csinálj védelmet.
Ahelyett hogy baromságokat írsz inkább olvass... jóóóó sokat. Súgót, külső fórumot vagy fizess nekem napidíjjat és megtanítalak játszani :D
Pff...
Nem szoktam igy megnyilvánulni, de ez már nekem is sokkkkkkkkk!

Figyelj, te még olyanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik???:rolleyes:
Most nem egy támadásrol van szó!

Cece 01-28-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69706)
Figyelj, te még ojanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik???:rolleyes:

Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.

Kubbi 01-28-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69706)
Figyelj, te még ojanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik???:rolleyes:

olyan!!!!!
Olvasni is szörnyű...

Hunor a sirály 01-28-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69708)
Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.

Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.

karesz6 01-28-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69712)
Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.

Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki.:cool:

Hunor a sirály 01-28-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69713)
Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki.:cool:

Ja, már egy hete full üresen van az orim, azért nemtom megnézni de hogy még meddig támaqdnak.:D

Everlasting 01-28-2007 12:59

menj el szabira és fixen újrázol 3 nap múlva

Cece 01-28-2007 13:13

Nah .. ha meg 20körről támadnak és nem tudod megfogni az elég gáz.
Olyat már hallottam, hogy szétszedtek valakit, de hogy 20körről teszik mindezt :eek: ... nah ezzel történelmet írsz.

karesz6 01-28-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69718)
Olyat már hallottam, hogy szétszedtek valakit, de hogy 20körről teszik mindezt :eek: ... nah ezzel történelmet írsz.

Ha tényleg nullára van bontva akkor simán beverik de nem nagyon tudom elhinni hoyg van aki 20 körre lefele támadna csak azért mert üres az ori. Kivéve ha nincs közelebb senki ami sztem ha nem is lehetetlen de mindenképp rendkívül ritka.

Hunor a sirály 01-28-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69718)

Szétszedtek 2 körröl, szövi volt, letámadnak 4 en, 20 sereg, és a csoport látja hogy 0 vagyok, és mindenki engem támad, mert vesztenivalója nincs, de messziröl is támadnak,mert egy ideje nem tudok ujrázni. Amugy látom nagyon szeretitek kifordittani a szavaimat, meg muszáj offolni is!

Bogár 01-28-2007 14:00

sirály, a 9. postban van a válasz.
leszabizol, és 3 nap múlva majd restartolsz... én is azt csinálnám.

és köszönjük Everlasting-nak a tippjét, ugyebár.

Synkel 01-28-2007 14:31

Monjuk zérónál az van, hogy ha 5-dik szinten a saját csopidba zérózol, akkor a támadó seregek beérnek. Nyilván nagy kárt nem tudnak tenni benned, de beérnek.
Mit szólnál hozzá, ha újrázol, és jönnek a támadó seregek. Ugye védelemmel nem vagy fullon, viszont van egy csomó pénzed, merthogy felkészültél alaposan a szintlépésre, a támadók egy része meg nem földet akar, beéri fosztival is, mert csal morált növelne. Akkor oda a tartalékod, és várhatod a következő 500 kört, hogy újfent újrázz?
Szabizz le szerintem is:)

Cece 01-28-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69720)
Szétszedtek 2 körröl, szövi volt, letámadnak 4 en, 20 sereg, és a csoport látja hogy 0 vagyok, és mindenki engem támad, mert vesztenivalója nincs, de messziröl is támadnak,mert egy ideje nem tudok ujrázni. Amugy látom nagyon szeretitek kifordittani a szavaimat, meg muszáj offolni is!

Ez esetben a törlésig verés esete forog fent, amit ugye jelenteni kell. Most nem azért, de ha valóban azért rombolnak 20körre, mert megtehetik, akkor azt jelntsd be. Nem kell mindjárt hatalmas szabálymódosításokben gondolkodni.

Lassan tényleg alkotmány + 5000oldalas szabálykönyv kell a hódhoz.

Grabi 01-28-2007 15:36

hmmm minden szinten láttam már újrázni akaró országot. elsőnek ugye kilép a szövöijéből aztán a szövi max tábival beveri. innen szépen lassan végigveri a szint. ez nem értem miért lenne törlésig verés? ki az a hülye aki nem ütne be ingyen egy országot, amikor több millió arany a fedezés vagy a harc? ez tök normális!

Cece 01-28-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69729)
hmmm minden szinten láttam már újrázni akaró országot. elsőnek ugye kilép a szövöijéből aztán a szövi max tábival beveri. innen szépen lassan végigveri a szint. ez nem értem miért lenne törlésig verés? ki az a hülye aki nem ütne be ingyen egy országot, amikor több millió arany a fedezés vagy a harc? ez tök normális!

Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?
Idézet:A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség.

Vajon mekkorát zsákmányra számít az, aki 20körre lefelé támad?
Feltételezésem szerint nem is magas szinten történik a dpolog.
A kockázatról nem is beszélve...

Ha meg arról van a szó, hogy a szövijei verik hekiért minek az ujrázási para?
Nincs értelmi, hiszen akkor a cél az, hogy beérjen a sereg és nem az amiről jelen esetben beszélünk.

Grabi 01-28-2007 16:56

nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.

lacqa 01-28-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69730)
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?...
Vajon mekkorát zsákmányra számít az, aki 20körre lefelé támad?
Feltételezésem szerint nem is magas szinten történik a dpolog.
A kockázatról nem is beszélve...

meg fogsz lepődni: 2/B-ben is láttam ilyet. már tiszta ideg volt a srác, de neki is kb. 1 hét volt az újrázás, mert jöttek rá tizensok körről is...

Hunor a sirály 01-28-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 69742)
meg fogsz lepődni: 2/B-ben is láttam ilyet. már tiszta ideg volt a srác, de neki is kb. 1 hét volt az újrázás, mert jöttek rá tizensok körről is...

Akkor lehet én voltam az.:D , 2/B- be van az eset.:D

Hunor a sirály 01-28-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69730)
Ne besszélj badarságokat. Te kiküldöd a sereget 20körre csak azért, hogy szerezz pár hekit?

Nemtom voltál-e a b-be, de ott kevés a gyenge ori, és egy üres ori, ahova elég 500 elit, az nagyon kapós, nincs kockázat.

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69734)
nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.

Ja ha fölöttem vagy 20 körrel, majd ÉN várom meg hogy lejössz hozzám:)

U.I.: Hogy tisztázzuk ez a "20" kör nem pont annyi amennyi, csak mondtam egy számot, mert nem tudok távolt nézni (nincs semmi épületem), mert már reggel 7 óra óta jön a serege, onnan tudom hogy nemtok ujrázni.

Kubbi 01-28-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69744)
Nemtom voltál-e a b-be, de ott kevés a gyenge ori, és egy üres ori, ahova elég 500 elit, az nagyon kapós, nincs kockázat.

U.I.: Hogy tisztázzuk ez a "20" kör nem pont annyi amennyi, csak mondtam egy számot, mert nem tudok távolt nézni (nincs semmi épületem), mert már reggel 7 óra óta jön a serege, onnan tudom hogy nemtok ujrázni.

Miért nem ujráztál, amíg volt valami az országodban? :rolleyes:
Neheten képzelem el, hogy valakit 0 épületre pusztítsanak... :)

Cece 01-28-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69744)

Többször megjártam a B-t meg Aban is vagyok + már körbe is forogtam... szal...
A másik meg egyáltalán nem mindegy mekkora számot mondasz! A 20az 20, az 5+ 5. Nem mindegy, hogy az ellen serege 40kör múlva ér haza, vagy 10múlva.
Reggel 12óra alatt 0épületre vertek a B-ben?
Nah mindennek van határa... Asszem nincs is miről beszélni. Ezt nem eteted meg velem. Vagy ludas vagy a dologban, vagy nem mondasz igazat.

Kubbi 01-28-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69747)
Többször megjártam a B-t meg Aban is vagyok + már körbe is forogtam... szal...
A másik meg egyáltalán nem mindegy mekkora számot mondasz! A 20az 20, az 5+ 5. Nem mindegy, hogy az ellen serege 40kör múlva ér haza, vagy 10múlva.
Reggel 12óra alatt 0épületre vertek a B-ben?
Nah mindennek van határa... Asszem nincs is miről beszélni. Ezt nem eteted meg velem. Vagy ludas vagy a dologban, vagy nem mondasz igazat.

Én is így gondolom.

Szerintem eldöntötték, hogy ujrázik, de a szövi verje be 100x. Ezért hirtelen lebontott mindent, most meg benne van a tottyban. :)
És akkor legyen már új szabály, hogy kényelmesen tudjunk jksz-ezni.
Mert ha már mf, akkor az már megbeszélt ütés...

(De ez csak egy megérzés...)

Hunor a sirály 01-28-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 69746)
Miért nem ujráztál, amíg volt valami az országodban? :rolleyes:
Neheten képzelem el, hogy valakit 0 épületre pusztítsanak... :)

Mert addigra még nem telt le az 500 kör.:mad:, máma leggel letelt az 500 kör, rámegyek az ujrázásra: "Országod ellen támadás van folyamatban! Amíg le nem zajlik, nem indíthatod újra országod!"

Az épületeket már csak heccböl bontottam le:) , mert a támadó felek akik széttéptek 30 millát követeltek (mert ennyit fosztottam tőlük) üzenetbe, jelentettem is az üzenetet, de semmi nem történt. A pénzüket meg nem adtam vissza, inkább lebontottam magam melőle, persze hogy még jót is tegyek velük és utána vörös szőnyegen mehetek anarchba megbeszélt ütés miatt.

Cece 01-28-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 69742)

Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.

OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.

Cece 01-28-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69749)
Az épületeket már csak heccböl bontottam le:) , mert a támadó felek akik széttéptek 30 millát követeltek (mert ennyit fosztottam tőlük) üzenetbe, jelentettem is az üzenetet, de semmi nem történt. A pénzüket meg nem adtam vissza, inkább lebontottam magam melőle, persze hogy még jót is tegyek velük és utána vörös szőnyegen mehetek anarchba megbeszélt ütés miatt.

Reggel 7-től este 7ig széttéptek teljesen + 30 millát követeltek, amit a B ben annyit ér, mint halottnak a csók. 100követ nem kértek kamatadónak?
Pff...

Penya 01-28-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69752)
OFF:Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz

Ez úgy tűnik egy jó tulajdonsága.

Hunor a sirály 01-28-2007 18:48

Itt a történet, mert ti nagyon kevertek.:

Van az orim, kerestem egy ellenfelet és letámadom fosztásra. Az ellenfelem szövis, visszatámadnak bosszúból mészárra, és variznak toliznak, népességem éjjel levitték -5000-re, fele seregem el is hagyott. Beszéltem velük, azt mondták a fosztott összeg megtéritésének ellenében békénhagynak. Jelentettem az üzijét, azért mer megbeszélt ütésre kér, nem történt semmi. Megszereztem a pénzt, de nem ők vitték el, mert nem figyeltek. Ők meg csak szedték a népemet, már annyira szétszedték az orimat hogy már nem ért volna semmit ha megadom a pénzüket(30 millát), akkor lebontottam magam, hogy ne okozzak már nekik örömet. Semmi épületem nem maradt. Ott voltam a csopi alján, vártam hogy leteljen az 500 kör. Ha már ugyis ujrázni kell, eladtam mindent, szóltam egy havernak hogy vigye el a bevételt. Már jött a serege, de egy másik ori elvitte a pénzt. Igy lettem 0-án. És most vagyunk a jelenbe hogy aki teheti támad, de már tudnék ujrázni, csak a seregeik miatt nem tudok. A szabi jó ötlet, de időigényes, abba bízok hogy holnapra beér a sereg és nem jön újabb. És nem azok támadnak akiknek törlesztenem kellett. MEg nem 1 nap alatt történt az egész!!!!

lacqa 01-28-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69752)
Te is meg fogsz lepődni. Akit a felsőbb szinteken be lehet verni tizensok körről az nem oda való és jobb ha inkább marad az 5. szinten és ott játszogat.
Ami meg a megnyilvánulásomat illeti, ha valaki egész nap sír a külső fórumon hogy így az orim + úgy az orim + indít egy megbeszélést, az ne bontoigassa már le a saját épületeit csak úgy heccből.

OFF: Adhatsz annyi piros pötyit amennyit csak akarsz és meg fogsz lepődni, mert vissza sem kapod ... számomra ez semmit nem jelent.

az utolsóként felvázolt helyzetet - háborút vesztett, szétszedték és utána sorsára hagyta, majd az 500 kör után visszajön az azóta szépen leamortizált országba - simán elképzelhetőnek tartom. hogy miért nem ment szabira? :) nos ez butaság volt.

azt sem mondtam egy szóval sem hogy támogatnám a javaslatot. csupán annyit írtam a hozzászólásomban, hogy vannak a 2B-ben olyan emberek, akik egy csontig lecsupaszított orit akár tizenegynéhány körről is támadtak.

Kubbi 01-28-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69762)
...Ha már ugyis ujrázni kell, eladtam mindent, szóltam egy havernak hogy vigye el a bevételt....

Ezért már megérdemelnéd az anarhot... :(

Hunor a sirály 01-28-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 69764)
Ezért már megérdemelnéd az anarhot... :(

Figyeljél má ember!!!
Ő nem érdemelte volna meg az anarchot, jelentettem, megbeszélt ütést akart?

Hunor a sirály 01-28-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 69763)
az utolsóként felvázolt helyzetet - háborút vesztett, szétszedték és utána sorsára hagyta, majd az 500 kör után visszajön az azóta szépen leamortizált országba - simán elképzelhetőnek tartom. hogy miért nem ment szabira? :) nos ez butaság volt.

Azért nem mentem szabira mert akkor nem mennek a körök!

Kubbi 01-28-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69766)
Figyeljél má ember!!!

Akkor javítom.
Mind a ketten megérdemelnétek az anarhot.
Te is, ő is...

lacqa 01-28-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69768)
Azért nem mentem szabira mert akkor nem mennek a körök!

jogos :) ott a pont

Cece 01-28-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69766)
Figyeljél má ember!!!

Mondjuk én nyomnálak át mindnyájatokat szó nélkül.
1. Ő pénzt kért
2. Te belementél

Mit vársz? Jelented az üzit és csak a te kedvedért valaki a nap 24órájában a gépet figyeli, hogy reagálhasson?
Vasárnap van. Amig neked ez szórakozás másoknak munka. Mondjuk ezt is szem előtt tarthatnád... de ezt már mondtam a külsőn is.

Hunor a sirály 01-28-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69771)
Mondjuk én nyomnálak át mindnyájatokat szó nélkül.
1. Ő pénzt kért
2. Te belementél

Mit vársz? Jelented az üzit és csak a te kedvedért valaki a nap 24órájában a gépet figyeli, hogy reagálhasson?
Vasárnap van. Amig neked ez szórakozás másoknak munka. Mondjuk ezt is szem előtt tarthatnád... de ezt már mondtam a külsőn is.

Nem igaz, ti még mindig ott tartotok hogy egy nap történt az egész.
Ezekszerint: máma támadtam, máma kértek pénzt, jelentettem az üzit, és hopp a csoport alján vagyok.:eek: :eek:

Hunor a sirály 01-28-2007 19:06

Meg még mielött belementem, jelentetttem az üzit, akkor mér nem ment át anarchba? Azt olvastam hogy ha azt kérik hogy had fosszák az orimat azért is jár anarch.

Cece 01-28-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 69772)
Az a jó..., ti még mindig ott tartotok hogy egy nap történt az egész.
Ezekszerint: máma támadtam, máma kértek pénzt, jelentettem az üzit, és hopp a csoport alján vagyok.:eek: :eek:

Én csak összevonom azt amit ítt + a belső fórumon írtál.
Elég zavarosan fogalmazol.
Mondhatni egyik hsz-ed üti a másikat, ami kétségeb vonja a szavahihetőségedet.
Nah részemről ennyi.
Én innen kiszáltam, mert hogy ez nem vezet semmire az biztos.
Tsá.

Bogár 01-28-2007 19:19

sirály, javaslom, hogy előbb gondold át azt, amit mondani akarsz.
nem értem, ha valakinek nem tetszik valami a játékban, miért akar azon rögtön változtatni? nem biztos, hogy javítani fog a dolgokon.

mivel ez a topic a Megbeszélések témában van (még...), határozottan ellenzem a felvetett javaslatokat. erre a problémára létezik már megoldás, nem kell újabbat kitalálni!

All times are GMT +1. The time now is 01:30.