![]() |
MNT változtatása
Már régebben akartam indítani egy ilyen témát, demindig volt fontosabb, amitől nem jutott eszembe. A dolog apropója az, hogy megnéztem az mnt-imet, és volt egy nagy csomó függőben hagyva.
Szóval a javaslat lényege az, hogy egy elküldött kölcsönös mnt ha 24 körig nem kerül elfogadásra, automatikusan szűnjön meg. Megakadályozandó, hogy valaki egyszer csak- esetleg hosszú idővel az mnt küldése után- megtámadja a küldőt, aztán elfogadja az egyezményt, biztosítva a bántatlanságát. |
Quote:
Nem hiszem, hogy párnaponta egyszer ne lehetne megnézni az mnt oldalt, hogy mi van ott esetleg függőben. |
Quote:
Biztos meg lehetne, de őszintén, ki foglalkozik vele? Én nagyon régen nem néztem rá ,aztán kiderült, van egy rakás amit illik elfogadnom |
Quote:
Igazabol nem tudom aterezni :P Ne legy ennyire lusta :P |
vagy ha nem is ez a fajta megoldás, de legalább Fontos Eseménynek jelezze...arra valahogy jobban odafigyelünk :)
|
Quote:
Nem ez a gond. Elküldök egy mnt-t. Nyilván nem fogadják el azonnal, mert nem feltétlen van benn a tulaj az oriban. Én meg elfelejtem. A pontlistám már szürkén ek jelzi, beleélem magam, hogy mnt-sek vagyunk, aztán egyszer csak jön a sereg... |
ha már MNT, akkor csináljuk meg rendesen!
nem egyszerűbb trükk az aljas visszaélések ellen, ha:
szerintem ezekkel igazán megszűnne a taktikai elemnek nem nevezhető aljas átverés. Vagy ha nem, hát nem, akkor akinek a lelkiismerete nem bánja, az csinálja, csak egyszer kapjam el. addig meg távolozok MNT fogadás előtt. ;) :cool: |
Látom egyedűl csak Senki értette meg Synkelt!
Ez a probléma tényleg probléma. Kapok egy kölcsönös ajánlatot és kb.2 hét múlva lealázom tolikkal meg hadival a küldő országot aztán bevédem magam a 2 héttel ezelött kikküldött mnt-vel:) Hát nem jó védelmi taktika! Senki 2.-es pontja a legjobb ennek a kiküszöbölésére Quote:
|
Quote:
Ez igen. Ez tenyleg ilyen megkerulheto dolog...mar talalkoztam vele en is haboru lezarasa utani megbeszeleskor..kuldte az mnt-t a szovimre meg a sereget is :) Azota nem mnt-zem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
aki körönként visszautasít, hogy ellehetetlenítse ezt a taktikát, arról tudni fogom egy idő után, hogy mikor offline, a szövim majd ilyenkor fog próbálkozni nála. |
Quote:
|
Quote:
én arról írtam, miszerint a javaslat bevezetése esetén a másik (küldő) fél élhet vissza a dologgal, és ez nekem nem tetszik off ebből tényleg azt a következtetést lehetne csak levonni, hogy én eddig aljas szemét etikátlan módon játszottam, és most védem ezt a lehetőséget? ha te is úgy érzed hogy nem, akkor légyszi ne támadjál személyeskedő megjegyzésekkel ha egy mód van rá. köszi on olyan már többször előfordult velem, hogy egy MNT elfogadásakor vettem észre, hogy van függő MNT irányomban mástól, úgyhogy még csak azt sem mondom, hogy a korábban vázolt szitu csak rosszindulat esetén fordulhatna elő. akár velem is megtörténhetett volna, hogy támadok amíg a megtámadott biztonságban érzi magát felőlem. szerintem a küldő igenis figyeljen a kiküldött MNT-ire. ami igazán visszaélés, hogy valaki támad, majd küld, vagy fogad MNT-t (de főleg az utóbbi) javaslat: ne lehessen elfogadni MNT-t ameddig támadsz valakit, de még x körrel utána sem. |
én általában nem MNT-zem, viszont ha 1 ismi küld, akkor azt elfogadom.
ha valaki minden szó nélkül küld MNT-t csak úgy, azt természetesen függőben hagyom. az vállalja a következményeit annak, ha esetleg kihasználom a helyzetet... |
egyébként ebben én is benne lennék.
Quote:
|
Ne haragudj lacqa ha megsértettelek! De nem értem miért nem értesz ezzel egyet?
|
lacqa: és még hány ezer dologgal lehet visszaélni a hódítóban? :rolleyes: szerintem ez a módosítás csökentené a visszaélések lehetőségét. ha meg ennyire zavar, akkor itt egy javaslat az előbbi javaslataimhoz pluszba:
- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni. Innentől kezdve mindenki arra használja amire való, vagy aztán nem lesz neki egy sem. * lehet választani... |
nem, ez igy jó, ahogy van. lehessen csak vissza élni vele. mindenkinek modjába áll vissza voni ha nem fogadják el. Ha nem teszi meg akkor az az öbaja ha vissza élnek vele megint csak. Nem azt mondom hogy szépdolog, de ilyen az élet én ezért nem élek ilyen dolgokkal.
|
az 1. és a 6. szerintem kényelmi megoldás elsősorban, bár ezzel együtt valószínűleg csökkentenék a figyelmetlenségből nem elfogadott MNT-k számát az 5. a 2. javaslat kiegészítése, az pedig nekem nem tetszik mint ahogyan azt már több poston keresztül leírtam. amúgy az 5. is feleslegesen korlátozó számomra (ld. pl. 1/A - ilyen hosszú időre eldönteni egy MNT sorsát...). ami marad nekem, az a 3. és 4. javaslat, ami összevonva így hangzik: MNT-t ne lehessen küldeni és elfogadni hadban álló felek esetén, azaz egy bármilyen támadó akciót követő x(=12) órán belül. |
Nem értem a problémát... Én úgy szoktam, hogy ha valakinek mnt-t küldök (bár jobbára csak ismerősöknek szoktam, nehogy véletlenül összeakadjunk), akkor addig hagyom az ajánlatot, amíg el nem fogadja, vagy max. 24 óráig, vagy amíg 2 körre nem kerül. Ha ennyi idő alatt nem fogadja el, akkor visszavonom az ajánlatot, és kécc, eddig még senki nem élt vissza az ajánlatommal.
|
Nem értelek titeket...
MNT-t úgy küldjetek, hogy megbeszélitek a másik féllel is... És amikor mondjuk megbeszélted, akkor egyből kössétek meg... Akkor nyilván nincs belőle gond... Egy csomó mnt-t én is kapok és 1 db levél nem jön mellé, hogy "te hülyegyerek, fogadd már el, mert marhacsóró vagyok, és nem akarom hogy leüss", vagy mittomén... Ezeket nyilván elutasítom, de ugye páran nem teszik :) Szóval előbb inkább mnt-kultúrában kellene felnőnie ezeknek az embereknek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a másik fél el tudja fogadni, amíg nem akciózik. ha akciózik, 12 órán át nem fogadhatja el, de nálam ugyanúgy függőbe marad. ha gondolom vissza vonom, hanem nem. |
Quote:
|
az alap ötlettel maximálisan egyetértek, én is jártam már úgy, hogy küldtem mnt-t, de nem voltam épp gépnél és amikor megnéztem az orim láttam, hogy a tag betámadott, aztán meg elfogadta az mnt-met :mad:
szóval ez egy nagy szívás volt, nekem....:( egyébként nem lehetne valahogy rendszerezni az mnt-ket? név vagy sorszám szerint, mert pl 1/A-n rendszerint van pár mnt és nehéz kibogarászni, hogy ha egy klánból lefordulnak többen, akkor az új tagokkal van-e mnt-m vagy nincs...:D |
de pl azt is el tudnám képzelni, hogy 3 lehetőség közül lehessen válsztani, pl:
x- autómatikus elfogadás x- várólistára tevés (12 vagy 24 óra után visszavonásra kerül) x- autómatikus visszautasítás vagy valami hadsonlóra gondoltam.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:01. |