![]() |
Ati, szép kereszteződés, de biztos ilyennek kéne lennie?? :D
A kép: http://kepfeltoltes.hu/view/090423/f...toltes.hu_.jpg Viszont örömmel jelentem, hogy nagyon hamar be tudtam lépni szakadás után :) |
Quote:
A szakadás utáni belépésről köszi a visszajelzést. Ma (kopp-kopp-kopp) nem szakadtam, így nem tudtam még élesben kipróbálni. :) |
Ezt pedig egyszerűennem bírtam kihagyni. :D
|
Én is arra hajtottam, de amikor beléptem újra, akkor nem írt ki újat :) Gondolom el kell telnie x időnek :)
|
Kicsi kényelmetlenség, hogy a szokott címen mostantól kétszer kell beírni ugyanazt a felhasználói nevet és jelszót... Ez csak a teszt idejére van így, meg később sztem nem is így fog működni, szóval emiatt ne aggódjatok nagyon. :)
Cserébe viszont a címlapon láttok most 2 toplistát: bal oldalt a klántoplistát, jobb oldalt a karakter-toplistát. A klántoplista napi frissítésű, és jelenleg nem teszteljük, de ez a jövőhetet már azért egy kicsit sejteni engedi. ;) A karakter-toplista valós idejű, és bevallom azt hittem valaki más lesz az élen. ;) Ezek egyelőre csak azért kerültek fel, hogy a hétvégén egy kicsit kiélhesse mindenki az egészséges versenyszellemét. :) Már ami a jobb oldalt illeti. A bal oldal pedig jövőhéten jön. Klánok, városok, termelés, adók, és ha nagyon jól hanadunk a tesztekkel, akkor akár még ostrom alá is vehetnek a banditák pár várost... :) De ezekről bővebben majd a jövőhéten. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gratula Phoenix az első helyért ;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:37. |