Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

Princ 04-23-2009 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208969)
Wááá, légyszi, légyszi, ha egyszer beírtál egy üzenetet, akkor ha új dolgokat akarsz írni, akkor ne azt módosítsd, mert nem olvasok el minden bejegyzést 50-szer, hogy hátha módosítva lett. Egyszer elolvastam, amit azóta írtál bele, az mintha nem is létezne. :( Köszi.

oké, bocsi.
Ha mostantól változtatok vmit ami neked szól, az csak formai lesz, tartalmat nem érint

Princ 04-23-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208968)
Ezek már most is részletezve vannak, még képeket is tettem be hozzá. :)

-->

Igaz. Olvastam is, bár nem pont azon a napon amikor találkoztam ezekkel és mégis a fent írtakat tettem. Pedig semmi baj az értelmi képességeimmel; sztm még sokan fogják gondolni/kérdezni hogy 'miért kerültem a Halál labirintusába mikor nem is csökkent nullára az életem'. Sőt, volt is vmi hasonló az első vagy második tesztnapon vkivel. Szóval nem kell sajnálni a kiírásokat, még ha számodra egyértelmű is vmi. :)

A térkép gombja nem azonos elven működik mint a 'multifunkciós' gombsor. Sőt, sztm ahol egy átlaguser megfordul manapság, ha szürkének lát egy gombot akkor az azt jelenti hogy nem működik/nem elérhető. A Hódító MUD-ban nem ezt jelenti, tehát jó ha résen van az ember.

Harcosok 04-23-2009 12:50

Ha az első karimat követi a 2. és a 3. és megöl az első egy macskát az 8 tapasztalat.
Ha viszont a 3.-at(ami 1-es szintű) azt követi az 1. és a 2. akkor ő 0 tp-t kap egy macskáért.
Ez szandékosan van így??

Ati 04-23-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 208981)
Ha az első karimat követi a 2. és a 3. és megöl az első egy macskát az 8 tapasztalat.
Ha viszont a 3.-at(ami 1-es szintű) azt követi az 1. és a 2. akkor ő 0 tp-t kap egy macskáért.
Ez szandékosan van így??

Ez teljesen szándékosan van így. A karakterek között eltérés van a már megszerzett tapasztalati pontok terén, és ennek arányában oszlik el a kapott pont. Ha egy magasabb szintű karakter mellé beszáll egy alacsonyabb szintű, akkor nem sok pontot kap.

Princ 04-23-2009 12:56

Ha eszek, annak ellenére hogy nem kellene, ugyanakkor leszek éhes mintha nem ettem volna.

Ati 04-23-2009 12:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 208983)
Ha eszek, annak ellenére hogy nem kellene, ugyanakkor leszek éhes mintha nem ettem volna.

Hacsak nem írja ki, hogy "Most nem vagy éhes", akkor kell enned, legfeljebb még nem jelzi ki. Egyeüdl akkor van teljesen jóllakva a karakter, amikor ezt írja, hogy most nem vagy éhes. Ugyanez igaz a szomjúságra is.

Ha egy kicsit éhes vagy, kicsit szomjas vagy, akkor nem jelzi ugyan, de már kezdesz szépen lassan éhezni. Ilyenkor engedi, hogy egyél, és teljesen jóllakott leszel.

Princ 04-23-2009 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208984)
Hacsak nem írja ki, hogy "Most nem vagy éhes", akkor kell enned, legfeljebb még nem jelzi ki. Egyeüdl akkor van teljesen jóllakva a karakter, amikor ezt írja, hogy most nem vagy éhes. Ugyanez igaz a szomjúságra is.

Ha egy kicsit éhes vagy, kicsit szomjas vagy, akkor nem jelzi ugyan, de már kezdesz szépen lassan éhezni. Ilyenkor engedi, hogy egyél, és teljesen jóllakott leszel.

Oké. Végülis nem kifejezetten erre figyeltem, lehet h rosszul láttam.

Ati 04-23-2009 13:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 208985)
Oké. Végülis nem kifejezetten erre figyeltem, lehet h rosszul láttam.

Két teljesen degeszre evés után nem fogsz percre pontosna ugyanakkor elkezdeni éhezni. Hogy éhesebb/szomjasabb leszel-e, vagy sem, azt befolyásolja egy véletlen tényező, hogy ne az legyen, hogy fixen 40 percenként irány enni és inni.

Dus 04-23-2009 13:19

Ati, lassan lehetne egy GYIK-et csinálni, mert látom vannak kérdések, amiket már nagyon unhatsz :D

Ati 04-23-2009 13:20

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208987)
Ati, lassan lehetne egy GYIK-et csinálni, mert látom vannak kérdések, amiket már nagyon unhatsz :D

Nem baj az, mert legalább a kézikönybve meglesznek tényleg azok a legfontosabb infók, amiknek mindenképp bele kell kerülnie.

All times are GMT +1. The time now is 23:43.