Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kitiltott ország ütése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2387)

Kubbi 10-15-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 130208)
Nem kell leölni a varijait, mert kitiltás alatt nem megy a ht elvileg... a többivel egyetértek :)

Synkel azt írta, hogy le kell ölni a tolijait. Nyilván az óriás varis leöli a tolikat, a gnóm hadisok meg lopkodnak. Szerintem így érthette. :)

Xeper 10-15-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 130213)
Synkel azt írta, hogy le kell ölni a tolijait. Nyilván az óriás varis leöli a tolikat, a gnóm hadisok meg lopkodnak. Szerintem így érthette. :)

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 130212)
Xepi, tolikat írtam:)

:o
inkább csak csendben tanulok tovább :)

Zsáni 10-15-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 130197)
Na, akkor értsük meg a relációt. Nem azt mondtam, hogy pusztán azért ütök bárkit is, hogy neki rosszabb legyen. Ez nem természetem...
Az egész vita abból indult ki, hogy gnómmal kapcsolatban én azt mondtam, hogy kitlitása esetén le kell ölni a tolijait, aztán mikor lemegy a kulcs, és visszatér a teki a piacról, akkor lelopni. Bevallom, csináltam már ilyet, és ha úgy adódik bármikor megteszem újra. Nem azért hogy neki rosszabb legyen, hanem hogy nekem jobb. Ha gazdag gnómról van szó, akkor nekem sokkal de sokkal jobb lesz:) És ezért tartom műerkölcsösnek az olyan kijelentéseket, hogy elvből nem ütök kitiltottat...

Tudod én mindenféle műerkölcs nélkül lelopom, akit csak tudok, ha abból előnyöm származik, márpedig mi más (legalábbis rövid távon). Itt nem ez volt a kérdés..az ütés tudtommal még mindig csak hadi akcióra vonatkozó szó.
Mellesleg ha tudom lopni, akkor máskor is le tudom lopni, nem kell hozzá kitiltás...
Szóval jó lenne, ha a kiindult vitával a lopásokról eljutnátok az ütéshez is ;)

És nálam akár műerkölcs, akár nem műerkölcs, de preztizs kérdése, hogy mikor ütöm be...a bünti lejárata előtt, vagy után...

Xeper 10-15-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 130225)
Tudod én mindenféle műerkölcs nélkül lelopom, akit csak tudok, ha abból előnyöm származik, márpedig mi más (legalábbis rövid távon). Itt nem ez volt a kérdés..az ütés tudtommal még mindig csak hadi akcióra vonatkozó szó.
Mellesleg ha tudom lopni, akkor máskor is le tudom lopni, nem kell hozzá kitiltás...

És nálam akár műerkölcs, akár nem műerkölcs, de preztizs kérdése, hogy mikor ütöm be...a bünti lejárata előtt, vagy után...

Az ütés ugyanolyan haszon a hadisnak, mint a lopás a tolisnak ;)

Cassandra 10-15-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 130225)

Nézőpont kérdése, mert lehet, hogy az ütés ellen ugyanúgy nem tudna amúgyse védekezni, mint a lopás ellen... ergó teljesen mindegy, hogy be tudott e lépni az adott körben vagy sem.
De, ha tiltva van és nem tudja feltenni teszemazt a könyvtárkulcsot, akkor ugyanúgy "megkárosítod" mikor nem tud védekezni...

Azaz ha tudod hogy ki van tiltva és azért lopod le, az én szememben semmivel nem gerincesebb, mintha egyszer kifosztanád, vagy beföldelnéd, maximum nem kerül bele a krónikába.

Nekem egy kérdésem van, te 100%ig biztos vagy abban, hogy még sose vertél be egy tiltott országot sem?:)
Mert én a magam részéről nem, ugyanis nem szoktam ezekre figyelni, mint mondtamvolt, ha ilyen előfordult, akkor IJ.

Zsáni 10-16-2007 07:01

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 130232)
Nézőpont kérdése, mert lehet, hogy az ütés ellen ugyanúgy nem tudna amúgyse védekezni, mint a lopás ellen... ergó teljesen mindegy, hogy be tudott e lépni az adott körben vagy sem.
De, ha tiltva van és nem tudja feltenni teszemazt a könyvtárkulcsot, akkor ugyanúgy "megkárosítod" mikor nem tud védekezni...

Azaz ha tudod hogy ki van tiltva és azért lopod le, az én szememben semmivel nem gerincesebb, mintha egyszer kifosztanád, vagy beföldelnéd, maximum nem kerül bele a krónikába.

Nekem egy kérdésem van, te 100%ig biztos vagy abban, hogy még sose vertél be egy tiltott országot sem?:)
Mert én a magam részéről nem, ugyanis nem szoktam ezekre figyelni, mint mondtamvolt, ha ilyen előfordult, akkor IJ.

Hmmm...ha az ütést olyan formán nézzük, ahogy azt te fogalmaztad meg, akkor nem tudom :) Ha az ütést hadászati akcióra vetítjük csak le, akkor nagyon is valószínű, hogy nem, nem ütöttem olyat :)
És hogy honnan tudom? Nem ütök én olyan sokat, hogy ez elvesszen, és annak eddig még mindig volt valamilyen visszhangja :D

De természetesen egyikre sem állítom, hogy biztosan nem ütöttem :) nem is állítottam eddig se :)

Zsáni 10-16-2007 07:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 130231)
Az ütés ugyanolyan haszon a hadisnak, mint a lopás a tolisnak ;)

Hmmm..ebben igazad van, csak éppenséggel a hadik több kárt tudnak okozni szerintem :)
Nekem speciel még soha nem fordult meg a fejemben, hogy tolikkal ártsak egy kitiltottnak :) Eszembe nem jutott volna :p

Zsáni 10-16-2007 07:07

Egyébként pedig abban azért egészen biztos vagyok, hogy a játékosok/fórumozók többsége nem vadászik a kitiltottakra, de lehet, hogy tudta nélkül már ütötte be...és ezzel senkinek semmi baja, ennek semmi köze az erkölcsiséghez, vagy etikussághoz :)

Annak viszont már van, ha Te magad tiltod/tiltatod (kinek hogy tetszik) ki, és úgy vered be...
Pláne azért, mert nem kevés provokálást lehet látni a fórumon. Nagyon sokan csak azt szeretnék, ha más csúnyát írna, hogy kitiltsák...na most ennek a végeredménye lehet a beütése is...

Pax Hungaricum 10-16-2007 09:34

Hát (elnézést előre is) ha le k*** anyáznak, akkor garantálom, hogy felnyomom, és utána addig verem, amíg mozog.

Ettől enm tartom magam erkölcstelennek. A verést kitiltás nélkül is megkapná. A kitiltás az anyázásért jár.

Ha a msáik nem anyázik, akkor én a fejemet a falba verhetem, akkor se lesz kitiltva. Tehát ha valakit kitiltanak, és közben agyonverik, amgára vessen.

Engem is tiltottak már ki. Engem is vertek be. Én is vertem be kitiltottat.

Igaz, ne mvadászok rájuk direkt. De ezt már leírtam.

Zsáni 10-16-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 130285)
Ha a msáik nem anyázik, akkor én a fejemet a falba verhetem, akkor se lesz kitiltva. Tehát ha valakit kitiltanak, és közben agyonverik, amgára vessen.

Nem csak anyázásért jár 168 kör :)

All times are GMT +1. The time now is 20:46.