Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kitiltott ország ütése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2387)

Pax Hungaricum 10-15-2007 06:54

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha van valamilye, ami megér egy (vagy több) támadást, akkor megtámadom.
De ha megéri, akkor kitiltás nélkül is neki fogok menni. Csak azért, mert valaki ki van tiltva, még nem fogom leverni. Mert minek? Hogy bűnhődjön? Én annál sokkal jobban féltem az egységeimet...
Sok csoport van, ahol nagyon nehéz egységhez jutni, mert a katonapiacon nincs semmi. A nyerspiacon meg vagy nincs, vagy nagyon drága a fegyver. Ennek értelmében valamilyen szinten önellátónak kell lenni, nem árt, ha van egy két raktára, meg kovácsa az embernek. Nyilván, ezek az épületek helyett lehetne barakkot, templomot, kocsmát, őrtornyot tartani. Tehát már alapból nem érdemes teljesen kiélezni az országot egy ilyen csoportban.
Szóval: Ha a kitiltott országnak semmilye sincs, ami engem konkrétan érdekel, vagy kívánom, hgoy az enyém legyen, eszem ágában nem lesz megtámadni, mert csak azért, hogy őneki még rosszabb elgyen, nem fogok egységet pazarolni. (Ez persze nem azt jelenti, hogy sajnálom őket, vagy védem.)
Ráadásul mint kiderült, sokan támadják meg a kitiltottakat. Tehát most ha rámegyek, és mondjuk találkozom másnak a seregével, akkor ha vesztek, még oda sem érek a nagy veszteségek után, ha nyerek, és odaérek, akkor meg még nagyobb a veszteség. Számomra ez az áldozat nem éri meg azt, hogy ütögessem.
Földet meg lehet ütni máson is.
Pl azon, aki kiment a kitiltottra, mivel nincs otthon a hadsereg nagy része. :D:D:D:D:D Ez persze nem azt jelenti, hogy hiénagyilkos vagyok. Pusztán egy lehetőség. :D:D:D:D

Zsáni 10-15-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 130048)
Hozzátenném, mert valószínű nem jól fogalmaztam, ha én jelenteném fel mert olyasmit írt, akkor gátlás nélkül elégtételt vennék rajta, de nem óhajtok "hiénázni". Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban.
Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt...

Ez így kicsit zavaros...először gátlás nélkül bemész hozzá, utána meg azt mondod, hogy nem mész, és nem is áll szándékodban? :eek:

tdomo 10-15-2007 10:49

Én nem szoktam figyelni a kitiltásokat. Lehet, hogy volt már olyan eset, amikor ki volt tiltva az illető.

Pax Hungaricum 10-15-2007 11:02

Ha kitiltanak, megtámadnál? :'(
*sír.*

Írnom kell valami csúnyát. Nézzük csak.

"Hogy az a mérges tarisznyarák pödörintsen a bajúszodon egy csipős hideg reggel...."

:D

Reni 10-15-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 130135)
Ha kitiltanak, megtámadnál? :'(
*sír.*

Írnom kell valami csúnyát. Nézzük csak.

"Hogy az a mérges tarisznyarák pödörintsen a bajúszodon egy csipős hideg reggel...."

:D

ezért csak akkor jár kitiltás, ha az anyukája bajszára vonatkozik :)

Pali papa 10-15-2007 15:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 130116)
Ez így kicsit zavaros...először gátlás nélkül bemész hozzá, utána meg azt mondod, hogy nem mész, és nem is áll szándékodban? :eek:

Szerintem érthető...
Ha velem szórakozott és/vagy esetleg nekem küldött olyan tartalmú levelet amelyen elszállt az agyam, akkor igen elégtételt fogok venni - már ha beférek egyáltalán - , de úri passzióból nem fogom piszkálni, csak hogy mégrosszabb legyen Neki...

Synkel 10-15-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 130190)
Szerintem érthető...
Ha velem szórakozott és/vagy esetleg nekem küldött olyan tartalmú levelet amelyen elszállt az agyam, akkor igen elégtételt fogok venni - már ha beférek egyáltalán - , de úri passzióból nem fogom piszkálni, csak hogy mégrosszabb legyen Neki...

Na, akkor értsük meg a relációt. Nem azt mondtam, hogy pusztán azért ütök bárkit is, hogy neki rosszabb legyen. Ez nem természetem...
Az egész vita abból indult ki, hogy gnómmal kapcsolatban én azt mondtam, hogy kitlitása esetén le kell ölni a tolijait, aztán mikor lemegy a kulcs, és visszatér a teki a piacról, akkor lelopni. Bevallom, csináltam már ilyet, és ha úgy adódik bármikor megteszem újra. Nem azért hogy neki rosszabb legyen, hanem hogy nekem jobb. Ha gazdag gnómról van szó, akkor nekem sokkal de sokkal jobb lesz:) És ezért tartom műerkölcsösnek az olyan kijelentéseket, hogy elvből nem ütök kitiltottat...

Xeper 10-15-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 130197)
Na, akkor értsük meg a relációt. Nem azt mondtam, hogy pusztán azért ütök bárkit is, hogy neki rosszabb legyen. Ez nem természetem...
Az egész vita abból indult ki, hogy gnómmal kapcsolatban én azt mondtam, hogy kitlitása esetén le kell ölni a tolijait, aztán mikor lemegy a kulcs, és visszatér a teki a piacról, akkor lelopni. Bevallom, csináltam már ilyet, és ha úgy adódik bármikor megteszem újra. Nem azért hogy neki rosszabb legyen, hanem hogy nekem jobb. Ha gazdag gnómról van szó, akkor nekem sokkal de sokkal jobb lesz:) És ezért tartom műerkölcsösnek az olyan kijelentéseket, hogy elvből nem ütök kitiltottat...

Nem kell leölni a varijait, mert kitiltás alatt nem megy a ht elvileg... a többivel egyetértek :)

Pali papa 10-15-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 130197)

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 130048)
Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban.
Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt...

Nem értelek, ha Valaki nem akar bemenni valakihez, mert az ki van tiltva az már műerkölcsös? Egyáltalán nem mondtam senkire azt, hogy "hú de gonosz..." csak azért mert kitiltottat támadott.
Ám ha lehet, csak azért mert nem teszek valamit amit más megtesz nem kell műerkölcsösnek kikiáltani, ill bármilyen címkét ráragasztani.

Synkel 10-15-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 130208)
Nem kell leölni a varijait, mert kitiltás alatt nem megy a ht elvileg... a többivel egyetértek :)

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 130209)
Nem értelek, ha Valaki nem akar bemenni valakihez, mert az ki van tiltva az már műerkölcsös? Egyáltalán nem mondtam senkire azt, hogy "hú de gonosz..." csak azért mert kitiltottat támadott.
Ám ha lehet, csak azért mert nem teszek valamit amit más megtesz nem kell műerkölcsösnek kikiáltani, ill bármilyen címkét ráragasztani.

Xepi, tolikat írtam:)

Pali, nem te mondtál olyat, és az a része nem is igazán neked szólt. Az csak az előzmények ismertetése volt:)

All times are GMT +1. The time now is 00:46.